Steven Spielberg står bag ny film om Steve McQueen-karakteren Frank Bullitt

Spænd sikkerhedsselen! Den hårdkogte kriminalbetjent Frank Bullitt vender snart tilbage.

Steven Spielberg er ikke just typen, der hviler på laurbærrene: Hans kritikerroste og Oscar-nominerede remake af musical-klassikeren "West Side Story" udkom så sent som i december, og i øjeblikket er den legendariske instruktør i færd med post-produktionen på den semi-biografiske "The Fabelmans".

Nu er det tilmed kommet frem, at den garvede filmmager skal instruere et kommende drama om Frank Bullitt – Steve McQueens ikoniske karakter i Peter Yates' knivskarpe action-drama "Bullitt" fra 1968. Spielberg er angiveligt selv idémanden bag filmen.

Læs også: Steven Spielbergs film om instruktørens egen barndom får premieredato

Der er altså ikke tale om et remake af den klassiske thriller, men derimod en helt ny historie med den hårdkogte kriminalbetjent fra San Francisco som omdrejningspunkt.

I den originale "Bullitt" er Frank Bullitt under hårdt pres i jagten på en hensynsløs forbryderkonge fra den kriminelle underverden, og værket huskes især for en af filmhistoriens mest spektakulære og uforglemmelige biljagter, hvor Steve McQueen siddende bag rattet i sin Ford Mustang ræser rundt i San Franciscos gader. 

Manuskriptet til den kommende film er lagt i hænderne på Josh Singer ("The Post", "First Man"), mens Spielberg selv agerer producer.

Det vides endnu ikke, om "Bullitt"-filmen bliver Spielbergs næste instruktørprojekt, da produktionen befinder sig på et meget tidligt stadie.

Instruktørens næste film, "The Fabelmans", får til gengæld med sikkerhed biografpremiere den 23. november i år.

Kommentarer

Steven Spielberg står bag ny film om Steve McQueen-karakteren Frank Bullitt

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen