"Taken" er på vej som tv-serie

Den actionfyldte "Taken"-filmserie med Liam Neeson, der indtil videre har budt på tre film i franchisen, er nu også på ved som tv-serie fra NBC.

Serien vil følge Neesons handlekraftige figur, Bryan Mills, i hans yngre dage uden kone og barn. "Taken"-serien vil fokusere på, præcis hvordan Mills opnåede sine ofte citerede "very particular set of skills."

Luc Besson, der var medforfatter på de tre film, skal være producer på serien. Det er ikke første gang, at en Besson-film har fundet vej til tv - det skete også med "La Femme Nikita" og "Transporter".

Der er endnu ingen forlydender om, hvilken skuespiller der skal påtage sig rollen som den unge Bryan Mills.

Kommentarer

"Taken" er på vej som tv-serie

 • ★★★★0

  Jeg må indrømme, at da jeg i sin tid så den første, tænkte jeg ikke "der kommer sgu nok en masse fortsættelser og en tv-serie til den her."

  David Lund18-09-15 14:02

 • ★★★0

  ..Har du overvejet at leve af den slags? ;-D Som Hollywood og nå jah malkekvæg*

  *Beklager Moovy;-/

  Er nu ganske glad for "Taken" 1'eren!!

  Gasivodo18-09-15 15:08

 • ★★★0

  Tja, der blev prøvet med "Transporter" - så de har sikkert nogle gamle manus liggende, som de ikke skal bruge til noget alligevel.

  Dolphinfriendly18-09-15 15:27

 • 0

  Totalt og komplet ligegyldigt. Ja, Taken er en fed film - god og gedigen action, råt for usødet og nogle mindeværdige scener - men jeg kan slet ikke se, hvad der skulle ligge i karakteren "Bryan Mills" som kan retfærdiggøre en serie - specielt hvis det ikke er Neeson der skal være i rollen...

  moulder66618-09-15 15:31

 • 0

  Jojo så kan han rende rundt og rede et nyt famillie  medlem hvert afsnit, afslutning af hver season er så ham der skal redes :)

  Geekalot18-09-15 17:42

 • ★★0

  I så fald ser jeg gerne Bryan Mills lave sin berømte telefon-tale på den her måde:

  www.youtube.com/watch

  BN23-03-16 16:29

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen