"The Accountant"-instruktør skal skrive og instruere "Suicide Squad 2"

Warner Bros. har endelig ansat en instruktør til at påtage sig "Suicide Squad 2". Efter at have overvejet at hyre Mel Gibson og Jaume Collet-Serra har studiet nu hyret Gavin O'Connor til at skrive og instruere efterfølgeren til David Ayers film.

O'Connor har senest stået bag solide film såsom krimithrilleren "The Accountant" og dramaet "Warrior" samt det uheldsramte western-projekt "Jane Got a Gun". I "The Accountant" instruerede han selveste Batfleck for selvsamme studie.

Efterfølgeren til "Suicide Squad" er en topprioritet for studiet, og de har planer om at starte produktionen i år. Dette betyder, at det bliver næste projekt, DC starter på efter "Shazam!", som for nylig startede præproduktionen. Warner ønsker at få filmen i produktion til efteråret, fordi da vil alle skuespillerne være til rådighed til at arbejde på projektet.

Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto og resten af banden, der overlevede fra den første film, forventes alle at vende tilbage til efterfølgeren. Man må dog håbe, de ikke skynder filmen i produktion så hurtigt, at det ender med at blive en stor rodebutik ligesom dens forgænger.   

Kommentarer

"The Accountant"-instruktør skal skrive og instruere "Suicide Squad 2"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen