"The Batman"-instruktøren Matt Reeves vender tilbage til gysergenren med "Switchboard"

Sidst instruktøren kastede sig over gysergenren var med sin amerikanske genindspilning af den svenske nyklassisker "Lad den rette komme ind".

Matt Reeves er nok mest kendt for at stå bag den seneste "Abernes planet"-trilogi, men lige nu er instruktøren fuldt optaget af at fuldføre den kommende "The Batman", der har Robert Pattinson i hovedrollen som den kappeklædte superhelt.

"The Batman" er dog blevet udskudt fra 2021 til 2022 grundet den verdensomspændende coronapandemi, så Matt Reeves er så småt begynde at søge mod nye projekter til, når Batman er færdig.

Læs også: SE ROBERT PATTINSON SOM GOTHAMS BESKYTTER I FØRSTE TEASER TIL "THE BATMAN"!

Reeves har derfor kastet sin kærlighed over den kommende gyserfilm "Switchboard", der udspiller sig i 1940'erne. Matt Reeves er dog kun med om bord som producer i samarbejde med "Paranormal Activity"-produceren Steven Schneider.

"Switchboard" omhandler en kvinde, der arbejder som omstillingsoperatør. En aften modtager hun et opkald fra en person, der muligvis er seriemorder, som udfordrer kvindens mentale og fysiske sikkerhed. Filmen lyder som noget à la "Den skyldige".

Det vides ikke, hvornår vi ser mere til "Switchboard".

Kommentarer

"The Batman"-instruktøren Matt Reeves vender tilbage til gysergenren med "Switchboard"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen