"The Room" i 4K og 3D? Tommy Wiseau antyder muligheden

Efter James Francos succes med "The Disaster Artist" får vi muligvis snart en 3D-udgivelse af "The Room" – i hvert fald ifølge Tommy Wiseau!

Det er svært at forestille sig, at historien om Tommy Wiseaus film "The Room" kan blive mere bizar. Men set i lyset af den store succes, James Franco har haft med sin film "The Disaster Artist" – der handler om tilblivelsen af netop "The Room" – er der bestemt en mulighed for, at Wiseaus film får en genudgivelse. Der har i hvert fald aldrig været større opmærksomhed om den end nu.

Wiseau kommunikerer gerne med sin fanskare på Twitter, hvor han ofte benytter lejligheden til at genbruge citater fra "The Room". Det er dog sjældent, at han kommer med egentlige nyheder eller fremtidige planer. Men da en fan for få dage siden spurgte på Twitter, om der var planer for at udsende "The Room" i 4K-kvalitet, gik Wiseau skridtet videre og svarede: "5.1 4K 3D".

På trods af den store opmærksomhed, der har været om Wiseau på det seneste, er han stadig et mysterium, og sandsynligheden for, at han laver sjov, er bestemt til stede. For at sige det mildt.

Men det er i hvert fald et faktum, at "The Room" – så horribel dårlig den end må være – aldrig har været mere populær end nu, så mon ikke de trofaste fans med glæde vil gå i biografen for at gense den i 3D?

Se eller gense Moovy TV's indslag, der går bag om "verdens værste film":

Kommentarer

"The Room" i 4K og 3D? Tommy Wiseau antyder muligheden

 • ★★★★0

  Og Virtual Reality? 

  Riqon28-01-18 20:51

 • 0

  ..mumler noget med at stoppe medens legen er dårlig...

  Gasivodo29-01-18 08:58

 • ★★★★0

  ..mumler noget med at stoppe medens legen er dårlig...

  Ja, eller smede mens jernet er varmt.....Vel meget forståeligt hvis manden gerne vrider de sidste kroner ud af skidtet (selv om jeg ikke køber nyheden)

  T. Nielsen29-01-18 09:39

 • ★★★0

  Kom helt tæt på en sort, klistret, ildelugtende pølle, som hæver standarderne for detaljerigdom. 

  Babo29-01-18 10:49

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen