Tom Cruise accepterer en "Mission: Impossible 6"

Det er 20 år siden, at Tom Cruise første gang accepterede en "Mission: Impossible", men nu vender han atter tilbage som Ethan Hunt.

På grund af uenigheder om løn har forberedelserne til "Mission: Impossible 6" været sat på standby, men det ser nu ud til, at uenighederne er blevet løst, og at filmen atter er sat på skinner.

Den populære franchise har på verdensplan omsat for over 2,7 milliarder dollars, og det 6. kapitel vil efter planen starte optagelser til foråret.

Christopher McQuarrie, der instruerede og var med til at skrive den seneste film, "Mission: Impossible - Rogue Nation", vil også stå bag "Mission: Impossible 6".

Kommentarer

Tom Cruise accepterer en "Mission: Impossible 6"

  • 0

    Så han nok fået sin vilje, og fået et beløb ingen overhovedet er værd.....

    Geekalot17-09-16 12:57

  • ★★★★★★2

    Så han nok fået sin vilje, og fået et beløb ingen overhovedet er værd.....

    Treeren er den eneste af filmene, som ikke har tjent styrtende med penge ind, så jo, Cruise er pengene værd. Han er en af årsagerne til, at folk går i biffen og ser filmene.

    Lav M:I uden ham og evt. med Renner i hovedrollen, så ser du nok ikke små 700 millioner dollars i indtjening.

    Zero Cool17-09-16 13:29

  • 0

    Ikke noget med det at gøre. Der er bare ingen der er de penge værd. Er kun os til at betale det vandvid, og det ikke alle sammen der har råd til det længere.

    Tag børnefilm i biffen, hvem har råd til at tage kone og 2-3 unger med ? Koster jo en formue nu om dage.... Syntes det er gået over gevind med de lønninger i Hollywood. 

    Geekalot17-09-16 13:37

  • ★★★★0

    Bio er en oplevelse som alt muligt andet. Og så dyrt er det heller ikke, medmindre man er ludfattig. Det er da langt billigere løsning end noget andet familieting-oplevelser. 

    Babo17-09-16 13:45

  • ★★★★★★0

    så dyrt er det heller ikke, medmindre man er ludfattig. 

    Sætter de da prisen op for de ludfattige;-)

    T. Nielsen17-09-16 13:52

  • ★★★★0

    Det er nok ikke dem biograferne slår på som målgruppe ;)

    Babo17-09-16 13:56

  • ★★★★★★0

    Jeg forsøgte med en joke:-/

    T. Nielsen17-09-16 14:02

  • ★★★★★★3

    Ikke noget med det at gøre. Der er bare ingen der er de penge værd. Er kun os til at betale det vandvid, og det ikke alle sammen der har råd til det længere.

    Tag børnefilm i biffen, hvem har råd til at tage kone og 2-3 unger med ? Koster jo en formue nu om dage.... Syntes det er gået over gevind med de lønninger i Hollywood. 

    Jo, det har alt med det at gøre. Blockbusters er en forretning og både filmen OG Tom Cruise er produktet. Så længe vi er villige til at give filmselskabet en indtjening på små 700 millioner dollars, får Cruise en fed hyre og filmselskabet producerer dyre film.

    Ligeså snart folk mister interesseren, så får Cruise ikke den fede hyre længere og der produceres ikke store film med han længere. Han har dog været en ret god sikkerhed for indtjening i cirka 30 år, så Cruise har noget, som ikke alle kan prale af: staying power. Han er ikke tæt på at være verdens bedste skuespiller, men han er en hardcore filmstjerne.

    Og husk på, film er ikke en menneskerettighed, det er underholdning. Hvis man ikke har råd til at gå i biffen, kan man vente til filmen udkommer på DVD, streaming, eller bliver sendt på TV.

    Zero Cool17-09-16 14:08

  • ★★★★0

    Løn efter fortjeneste, som man siger. Længere er den ikke. Jeg synes så også, at Tom er en god skuespiller. Selv i de her blockbusters, hvor mange andre kan virke udbrændte, virker han sgu altid oplagt og karismatisk. Jeg så ham gerne i nogle mindre roller, som det engang var tilfældet. 

    Babo17-09-16 14:17

  • 0

    Det der er ikke noget med løn som fortjeneste. Det er en ond spiral der ingen ende får. At Cruise får den løn er med til andre også tror de skal have en høj løn. Når så folk ikke gider Cruise mere, så køre de andre stadig på en løn der er for høj, og på den måde kommer deres løn aldrig ned af. Den bliver tvært imod kun meget højere af det. Det er det samme i fodbold. Ronaldo eller Messi der ingen af dem der er de penge værd selv om de er dygtige. Det er brancherne det er galt med. 

    Cruise og de andre skuespillere er da dygtige til det de laver, det giver jeg dem. Men de er ikke 40-60 millioner pr film værd. Samme med de fodboldspillere de heller ikke 1 milliard værd, selv om de er dygtige. 

    Men skal bare lige huske på at ting som pris og pirateri hænger sammen. Så kan man tænke lidt over den når man fyrer af at underholdning ikke er en menneskeret. 

    Geekalot17-09-16 14:43

  • ★★★★0

    Det er altså noget værre vrøvl. Hvad ved du om, hvornår man er "pengene værd"? Ronaldo har været ALLE pengene værd for Madrid og MERE til, hvis du inddrager alle faktorer i regnskabet. Tom Cruise har også. Ellers ville ingen arbejdsgiver betale så mange penge, hvis de ikke havde en form for garanti. Det siger sig selv. 

    Babo17-09-16 14:59

  • ★★★★★★0

    Jeg taler ganske sikkert for døve ører, men her er et eksempel:

    Du har et job i en virksomhed, hvor du er essentiel for produktet, som virksomheden laver - uden dig, intet produkt. Firmaet som laver produktet har et overskud på 1 million kroner om måneden, mens du tjener 100 kr. i timen, får ingen goder, men selvfølgelig har de helt normale ting, som pension, ferie osv. Hvor lang tid ville du sidde i sådan en stilling uden at forlange en voldsom lønforhøjelse, eller gå et andet sted hen, hvor du bliver bedre betalt?

    Det er et hypotektisk eksempel, men ikke desto mindre noget der sker på det private arbejdsmarked. Jeg kender til flere eksempler fra IT-branchen, som jeg selv har været i (og sikkert vender tilbage til, når jeg får job igen), hvor medarbejdere tjener styrtende med penge, fordi de kan noget, som kun ganske få andre kan.

    Og jo, selvfølgelig kan spiralen få en ende, et eksempel er Will Smith. Han har talt om, at der var en periode, hvor han ganske enkelt var så dyr, at ingen havde råd til at putte ham i en film. Det kan også ske for Tom Cruise eller en hvilken som helst anden skuespiller.

    Dertil kommer SAG, skuespillernes fagforening. Ud fra den smule jeg kender til dem, er de også involveret til en vis grad i lønforhandlinger og den slags. Jeg ved dog også, at man kan vælge at arbejde til mindstelønnen, men om det er afhængigt af budget, skal jeg ikke kunne sige.

    Måske hænger pris og pirateri sammen, men det er ikke endegyldigt blevet bevist. Det er i øvrigt også sagen uvedkommende, når en film som eksempelvis den seneste Mission Impossible hiver 700 millioner dollars hjem i biografen alene. Fordi når filmen rammer hjemmemarkedet og piratkopieringen for alvor kan tage fart med kopier af BD'er og DVD'er, er overskuddet allerede på 2-300 millioner dollars.

    Fodboldeksemplet har jeg ingen holdning til, jeg aner ganske enkelt ikke hvem de mennesker er og hvad de kan, udover at jeg ved at de er fodboldspillere.

    Zero Cool17-09-16 15:39

  • ★★★★0

    www.bt.dk/fodbold/ronaldo-er-alle-pengene-vaerd

    Babo17-09-16 15:48

  • ★★★★0

    Hvem ved? Måske er det fordi Cruise ville have færre penge... ☺

    gi-jones17-09-16 15:55

  • ★★★★★★0

    Nå ja, en del blockbuster-skuespillere får jo ikke rask væk smidt millioner efter millioner i ansigtet, men vælger i stedet at få en mindre løn, men en procentdel i overskuddet. Jeg mener, at Ryan Reynolds havde sådan en aftale i forbindelse med Deadpool, fordi filmen er relativt billig i forhold til Hollywood-standarder.

    Og at billetter er dyre, tja, jeg ved ikke hvordan billetpriserne og udvalget er udenfor Københavnsområdet, men jeg undgår konsekvent 3D, hvilket allerede sparer mig for 20-30 kr. og benytter yderst sjældent Cinemaxx' IMAX-sal. Det sker også, at jeg går i biffen tidligt på eftermiddagen i weekenden, hvor det ikke er unormalt at finde biografbilletter til 75-90 kr. i de største/bedste biografer i København. Men jeg går ikke specifikt efter at spare penge, da det ofte kommer mindst ligeså meget an på hvornår vennerne har tid til at gå med.

    Jeg synes ikke, at priserne er så slemme igen. Der er dog andre faktorer der gør, at jeg ikke går i biffen hver uge.

    Zero Cool17-09-16 16:19

  • 0

    Bruno jeg har intet problem med at en film som den skulle hive 700 millioner hjem, syntes da det er flot den/de kan det. Det slet ikke det. Men ville det have nogen betydning for top 100 skuespillere at gå 30% ned i løn, så satte prisen i ned i biografen næsten tilsvarende?  Det ville få flere i biografen. Selskaberne ville tjene det samme. Men cruise ville kun tjene 35 millioner hvor han før tjente 50 millioner pr film. Det ville ikke påvirke ham en dyt.

    Om det er bevist eller ej om priser og pirateri hænger sammen, er jeg da egentlig lidt ligeglad med. For er af den overbevisning at det gør det. Så det kan jeg slet ikke rokkes fra.

    Man sider som den der bare ikke kan få penge nok, så piver man over pirateri...... Gik ufattelig meget i biografen for 30 år siden så op til små 10 år siden. Så blev det simpelthen for dyrt, til jeg gad bruge mine penge på det. Jeg ved det med børnefamilierne er rigtig at det får dem til at blive væk. 

    Ser man hvordan det egentlig er blevet med tiden, så er alting blevet nemmere, og nemmere i den branche er billigere. Sjovt så er der ingen af os som holder branchen i live der har mærket noget til det, tvært imod.

    Gad godt vi fik mere normale priser i biograferne igen som vi havde engang, for nød at se film der, og ville gerne igen.

    Geekalot17-09-16 16:44

  • ★★0

    Tag børnefilm i biffen, hvem har råd til at tage kone og 2-3 unger med ? Koster jo en formue nu om dage...

    ... Eller 300 kr. for 4 billetter til f.eks. "Kæledyrenes hemmelige liv".

    Michael Andersen17-09-16 16:51

  • 0

    plus sodavand og snoller ? :)

    Geekalot17-09-16 17:00

  • ★★★★0

    Overkommelig pris, selv for den ludfattige borger og på en god dag kan man også samle flasker forinden biografturen og tjene en 100 kr :)

    Babo17-09-16 17:00

  • ★★0

    plus sodavand og snoller ? :)

    Ja, det må du få Tom Cruise til at betale for :)

    Michael Andersen17-09-16 17:03

  • 0

    Eller også kan man lukke øjnene og nægte at indse der er et problem ? Eller bare ignorere det får man selv har penge nok ? Hvis sådan det hænger sammen :)

    Geekalot17-09-16 17:08

  • ★★★★★★1

    Bruno jeg har intet problem med at en film som den skulle hive 700 millioner hjem, syntes da det er flot den/de kan det. Det slet ikke det. Men ville det have nogen betydning for top 100 skuespillere at gå 30% ned i løn, så satte prisen i ned i biografen næsten tilsvarende?  Det ville få flere i biografen. Selskaberne ville tjene det samme. Men cruise ville kun tjene 35 millioner hvor han før tjente 50 millioner pr film. Det ville ikke påvirke ham en dyt.

    Om det er bevist eller ej om priser og pirateri hænger sammen, er jeg da egentlig lidt ligeglad med. For er af den overbevisning at det gør det. Så det kan jeg slet ikke rokkes fra.

    Man sider som den der bare ikke kan få penge nok, så piver man over pirateri...... Gik ufattelig meget i biografen for 30 år siden så op til små 10 år siden. Så blev det simpelthen for dyrt, til jeg gad bruge mine penge på det. Jeg ved det med børnefamilierne er rigtig at det får dem til at blive væk. 

    Ser man hvordan det egentlig er blevet med tiden, så er alting blevet nemmere, og nemmere i den branche er billigere. Sjovt så er der ingen af os som holder branchen i live der har mærket noget til det, tvært imod.

    Gad godt vi fik mere normale priser i biograferne igen som vi havde engang, for nød at se film der, og ville gerne igen.

    Så sort og hvid er økonomien bag film ikke. Hvis produktionsomkostninger til filmen var den eneste faktor, ville danske film jo næsten være gratis i biograferne.

    Om du eller andre vil støtte filmselskaberne og biograferne, er jo helt op til jer. Men, som sagt, underholdning er ikke en menneskeret og når det kommer til Hollywood, er det hardcore business. De smider en masse penge efter film og skal have en masse penge retur, for at køre videre. Om denne forretningsmodel så er den mest optimale, skal jeg ikke gøre mig klog på, men det har Spielberg og Lucas gjort for et par år siden.

    At du er ligeglad med, om dine holdninger kan understøttes med fakta, finder jeg dog pænt bekymrende.

    Zero Cool17-09-16 17:09

  • ★★0

    Hvorfor skulle de gå ned i løn, hvis selskaberne vil give dem de penge?

    det ville jeg da ikke gøre hvis det var mig. 

    Selve biograf billetten syntes jeg ikke er så dyr, men ja skal man have snolder kommer man da hurtigt af med en mindre formue, men så må man vel leve uden, de halvanden til 2 timer og så hygge når man kommer hjem.

    Weird_J17-09-16 17:10

  • ★★1

    Eller også kan man lukke øjnene og nægte at indse der er et problem ? Eller bare ignorere det får man selv har penge nok ? Hvis sådan det hænger sammen :)

    Da Tom Cruise i 1999 lavede "Magnolia" fik han 100000 dollars. Året efter scorede han 75 millioner dollars med "Mission: Impossible 2". Jeg så begge film i biffen og skulle af med samme pris pr. billet, og det var endda i de gode gamle dage, hvor man kunne komme i biffen for lidt over en halvtresser.

    Går Cruise og de andre sværvægtere ned i løn vil det altså ikke betyde billigere biografbilletter, for biograferne skal jo betale samme pris for vise filmene.

    Michael Andersen17-09-16 18:47

  • 0

    Det det eneste der mere eller mindre er steget vanvittigt i en årrække, hvor næsten alt er blevet billigere. Men biograf priserne er steget. Og det ikke biograferne der gør det dyrere.

    Geekalot17-09-16 18:49

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen