Viggo Mortensen i forhandlinger om hovedrollen i "Dum og dummere"-instruktørs næste film

Den dansk/amerikanske superstjerne Viggo Mortensen er en selektiv herre. Siden han spillede den heroiske Aragorn i "Ringenes herre"-filmene, har han hovedsageligt lavet små, eksperimenterende film og ambitiøse independent-film.

Men nu allierer Mortensen sig muligvis med en af Hollywoods mest kommercielle komedieinstruktører: Peter Farrely, som sammen med sin bror, Bobby, har lavet farcer som "Dum og dummere", "Vild med Mary" og "To i en".

Det er Farrelys nyeste film, "Green Book", som Mortensen muligvis skal spille hovedrollen i. Farrely har også skrevet manuskriptet sammen med de relativt ukendte forfattere Nick Vallelonga og Brian Currie.

Den autentiske film handler om Vallelongas far, Tony Lip, som i 1962 var en kendt dørmand, der mistede sit job, da hans natklub lukkede. Derefter blev Lip hyret som chauffør for et klaverspillende vidunderbarn, og under en turné i Sydstaterne blev de gode venner på trods af deres store forskelligheder.

Filmmagerne håber på at tage hul på optagelserne til efteråret, men en premieredato er endnu ikke blevet annonceret.

Mortensen optrådte senest i den Oscar-nominerede "Captain Fantastic", og du kan se (eller gense) Moovy TV's interview med Mortensen og filmens instruktør her:

Kommentarer

Viggo Mortensen i forhandlinger om hovedrollen i "Dum og dummere"-instruktørs næste film

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen