Warner planlægger "Harry Potter and the Cursed Child"-trilogi med Daniel Radcliffe

Lige nu kører "Harry Potter and the Cursed Child" som teaterstykke i London, men Warner Bros. ønsker at adaptere stykket til det store lærred og efter sigende allerede i 2020. Der arbejdes på at skaffe rettighederne til filmen, og de har selvfølgelig kun én mand i tankerne til at spille den ikoniske rolle som Harry Potter: Daniel Radcliffe.

Radcliffe har selv udtalt, at han ønsker at holde en hvis distance mellem sig selv og den ikoniske karakter, som han startede med at portrættere i 2001. Mens han ikke har sagt, at han ikke vil lave en niende Harry Potter-film, har Radcliffe gjort det klart, at han ikke er fokuseret på at vende tilbage til rollen i den nærmeste fremtid.

Studiet har tænkt sig, at historien skal fokusere på Potters søn, og de er villige til at smide en stor bunke penge for at gøre historien til en potentiel ny trilogi.

J.K. Rowling har sagt, at "The Cursed Child" er den sidste del af Harry Potters historie, og hvis det holder vand, kan man sagtens forestille sig, at Warner Bros. ønsker at lukrere så meget, som de kan, fra franchisen, før der ikke er mere at komme efter.

Kommentarer

Warner planlægger "Harry Potter and the Cursed Child"-trilogi med Daniel Radcliffe

 • ★★★★0

  1 skuespil -> Filmtrilogi (3 film a 2 timer). Selvfølgelig. 

  Lars!31-08-16 12:49

 • 0

  Er skuespillet ikke 5 timer, eller sådan noget?

  Weird_J31-08-16 19:13

 • ★★★0

  Er skuespillet ikke 5 timer, eller sådan noget?

  Jo du siger noget, der må mindst være 6 film at finde i det stykke, nu når det er Warner brothers.

  MOVIE100031-08-16 20:47

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen