"Game of Thrones": Hele fire spinoff-serier under udvikling

Ottende og sidste sæson af "Game of Thrones" bliver nok ikke det sidste, fans af HBO-serien har set til Westeros. HBO har nemlig hyret fire højtprofilerede manuskriptforfattere samt seriens skaber, George R.R. Martin, til at udvikle hele fire potentielle spinoff-serier.

De fire forfattere er Max Borenstein ("Godzilla", "Kong: Skull Island"), Jane Goldman ("Kick-Ass", "Kingsman: The Secret Service"), Brian Helgeland ("L.A. Confidential", "Mystic River") og Carly Wray ("Mad Men", "The Leftovers").

De fire projekter vil dykke ned i forskellige tidsperioder i George R.R. Martins farverige Westeros-univers, men det vides endnu ikke, om der bliver tale om deciderede fortsættelser, prequels eller spinoffs.

Sæson 7 og 8 af "Game of Thrones" vil bestå af i alt 15 afsnit. Serien vender tilbage på HBO 17. juli.

Kommentarer

"Game of Thrones": Hele fire spinoff-serier under udvikling

  • ★★★★★★0

    Lyder lidt som overkill. Men selvfølgelig skal de forsøge at malke mest muligt ud af den enorme succes GoT har haft. På den måde kan jeg ikke fortænke dem det. Håber (og tror på) at det så sker så kvalitativt at det trods alt er det værd!

    T. Nielsen 5-05-17 18:42

  • ★★★★★0

    Det litterære forlæg til prequels findes jo allerede, så det er jo oplagt, at de producerer dem, deres succes med GoT taget i betragtning. 

    Lars! 6-05-17 08:48

  • ★★★★★★0

    Var det henvendt til mig?

    T. Nielsen 6-05-17 08:50

  • ★★★★★0

    Bare de bliver bedre end Fear The Walking Dead...

    David Lund 6-05-17 08:50

  • ★★★★★0

    Var det henvendt til mig?

    Ikke eksklusivt, men læs gerne med ;) 

    Lars! 6-05-17 08:55

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen