Star Wars: "The Mandalorian" finder angiveligt sin stjerne

Den første live-action-serie i den fjerne galakse finder sted imellem "Jedi-ridderen vender tilbage" og "The Force Awakens".

Ifølge Variety har Lucasfilm tilbudt titelrollen i Star Wars-serien "The Mandalorian" til "Game of Thrones"- og "Narcos"-stjernen Pedro Pascal (kan ses herunder), der endvidere er kendt for sine optrædener i "Kingsman: The Golden Circle" og "The Equalizer 2".

Parterne indgår lige nu i forhandlinger om live-action-serien, der er sat til at få premiere på Disney+, hvilket er navnet på Disneys kommende streaming-tjeneste.

"The Mandalorian" skrives og produceres af Jon Favreau ("Iron Man", "Junglebogen"), og serien følger en enspænder af en revolvermand og hans trængsler i galaksens yderste afkroge. Titlen refererer til stammen af superseje krigere, som fan-favoritten Boba Fett fra den oprindelige Star Wars-trilogi nedstammer fra.

Den nye serie instrueres på skift af prominente navne som Taika Waititi ("Thor: Ragnarok"), "Jurassic World"-stjernen Bryce Dallas Howard samt ikke mindst Dave Filoni, der står bag de populære animationsserier "The Clone Wars" og "Rebels".

Disney+ ventes at være klar til brug i slutningen af 2019.

Kommentarer

Star Wars: "The Mandalorian" finder angiveligt sin stjerne

  • 0

    Oh yes! Nu bliver det fandeme godt! :-D

    Meget glad for denne nyhed.

    The Paki Don14-11-18 14:32

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen