Podcast: Moovy & Øst for Paradis præsenterer: Dette skal du se i november! (m. Rikke Johnsen)

Moovy Podcast sparker den nye måned ind med et spændende filmprogram for den aarhusianske kunstbiograf Øst for Paradis.

Efter hvad vi selv beskrive som en vild oktober – med en rangering af "Friday the 13th"-filmene, et udførligt afsnit om John Carpenters "The Thing" og Martin Scorseses 10 bedste film – får dine værter, Mikkel Abel og Joachim Jelle, igen besøg af Rikke Johnsen. Der skal nemlig snakkes Cinemateket i Paradis-visninger!

Øst for Paradis elsker film, alle film. Derfor er de ikke ræd for at programsætte film på over to timer, og det kan vi kun respektere på Moovy Podcast. Vi elsker nemlig også film, alle film, og hvis kunstneren har valgt, at deres stykke kunst skal være 3 timer og 26 minutter, så glæder vi os til hvert eneste minut. Så kan vi altid brokke os bagefter, hvis filmen var dårlig!

HØR OGSÅ: EPISODE #53 - TOP 10 MARTIN SCORSESE + "KILLERS OF THE FLOWER MOON"

Den Oscar-vindende musikdokumentar "Woodstock", klippet af Martin Scorsese og Thelma Schoonmaker, skildrer den rockede musikfestival af samme navn. Hvis du elsker peace, love, and harmony kan du roligt finde dig til rette og danse med på biografsædet.

Bassen pumper videre med Gaspar Noés "Enter the Void" – et psykedelisk syretrip om fortiden, nutiden og efterlivet. Og sammen med Jacques Rivette kan du tilbringe fire timer med den hyldede "Den skønne strigle".

Med Henning Carlsens "Sult", Lars von Triers "Europa", "Den eneste ene" af Susanne Bier såvel som Niels Malmros' "Kundskabens træ" omfavner Øst for Paradis dansk filmhistorie gennem hele november.

Og så må vi heller ikke glemme, at Michelangelo Antonioni står parat med kameraet i hånden for at føre dig ind i et spændende mysterium. "Blow-up" har David Hemmings i front, og det er den perfekte mulighed for at fange Antonionis fremragende billeder på det store lærred.

Husk på, at selv hvis du ikke bor i Aarhus, er der generelt set overlap mellem valg af visninger ved andre Cinemateket-filialer. Så tjek din lokale biograf, om de kører nogle af de samme titler — det er det værd.

Vi lyttes ved!

Moovy Podcast kan høres, hvor du normalt lytter til dine podcasts, såsom iTunes, Podimo, Spotify, Anchor, Castbox, Pocket Casts m.m.

Hvis du bruger en anden afspiller, kan du abonnere via vores RSS-link.

Kommentarer

Moovy & Øst for Paradis præsenterer: Dette skal du se i november! (m. Rikke Johnsen)

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen