Trailer: Deadpool og Wolverine slår sig sammen (og hinanden) i ny trailer til "Deadpool 3"

Hugh Jackman og Ryan Reynolds tørner sammen i et superheltebrag af rang.

Marvel Studios disker kun op med én superheltefilm i år, men til gengæld er det også en sværvægter af slagsen: "Deadpool & Wolverine", som er den længe ventede fortsættelse til "Deadpool" og "Deadpool 2".

Og som titlen understreger, byder filmen på et team up af dimensioner, idet de to spydige supermutanter Deadpool og Wolverine (spillet af hhv. Ryan Reynolds og Hugh Jackman) først slås mod hinanden og derefter sammen mod en gådefuld trussel i Shawn Levys ("Free Guy") kommende blockbuster.

Og efter en lettere hemmelighedsfuld teaser tilbage i februar, som for det meste lod Jackmans Wolverine folde sig ud i baggrunden, træder begge mænd i karakter foran kameraet i den spritnye trailer, som kan ses herunder.

Se også: Første officielle kig på Harrison Ford i "Captain America 4"

"Deadpool & Wolverine" bliver formentlig spækket med cameos. Vi ved eksempelvis, at Jennifer Garner vender tilbage som Elektra.

Derudover byder rollelisten bl.a. på "Succession"-stjernen Matthew Macfadyen, som spiller en af agenterne hos The TVA (Time Variance Authority). Morena Baccarin spiller også nok en gang Deadpools bedre halvdel, Vanessa. Emma Corrin ("The Crown") spiller filmens skaldede superskurk, Cassandra Nova.

"Deadpool & Wolverine", som altså ikke længere går under navnet "Deadpool 3", lander i de danske biografer den 24. juli. Se den spritnye trailer her:

Kommentarer

Deadpool og Wolverine slår sig sammen (og hinanden) i ny trailer til "Deadpool 3"

  • ★★★★★0

    Det ser dælme godt ud, og ja third act flashback, ku godt forstille mig Wolverine har lidt psykisk ting at bearbejde. Men ja skøn umage par/budycop setup som jeg glæder til at se i biografen.

    Elwood22-04-24 15:49

  • ★★★0

    "Liefeld's Just Feet", nice.

    NSF22-04-24 16:24

  • ★★★★0

    Gamle gnavne mænd i gul og rød = WIN 2024+?

    Horro/#% ☠️&¤hvorfor ik'...  ♥ & ☮

    ^BEKLAGER ovenstående, men er vokset op med "Old World" tegneserier.

    Gasivodo23-04-24 01:40

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen