Trailer: "Birth of the Dragon"-trailer lover smæk for skillingen i fortælling om Bruce Lee

BH Tilt har udgivet den nyeste trailer til "Birth of the Dragon", der tager sit udgangspunkt i en sand begivenhed fra kampsportsmesteren Bruce Lees liv. Du kan se traileren herunder.

Filmen foregår i 60'ernes San Francisco. På opfordring fra en af sine elever udfordrer Bruce Lee den legendariske kung fu-mester Wong Jack Man til en kontroversiel kamp, hvor alle kneb gælder. Kampen – og kampens resultat – ville sidenhen blive omgærdet af mystik og affødte en masse bud på, hvad der egentlig hændte den dag i 1964, hvor en mand blev til en legende.

I actionfilmen ses Philip Ng ("Once Upon a Time in Shanghai") i hovedrollen som Bruce Lee. Yu Xia ("Kærlighedens slør") spiller Lees modstander Wong Jack Man. Derudover byder filmen også på Jin Xing ("The Protector") som gangsterbossen Auntie Blossom og Billy Magnussen ("Spionernes bro") som Bruce Lees unge elev.

Projektet er skrevet af makkerparret Stephen J. Rivele og Christopher Wilkinson, som har leveret manuskript til bl.a. "Nixon" og "Ali", og instrueres af George Nolfi, der tidligere har begået thrilleren "The Adjustment Bureau".

"Birth of the Dragon" står til amerikansk premiere 25. august, mens det endnu ikke vides, om vi får filmen at se i de danske biografer.

Kommentarer

"Birth of the Dragon"-trailer lover smæk for skillingen i fortælling om Bruce Lee

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen