Trailer: Den kåde teenage-romance når klimaks i "After 3: After We Fell"

Teenage-romancen, der er gået fra kissemisseleg til rendyrket "Fifty Shades of Grey"-sex, når sit foreløbige klimaks i "After"-seriens tredje film.

Anna Todds "After"-bogserie, der er baseret på fan-fiction omhandlende det tidligere One Direction-medlem Harry Styles, blev i 2019 forvandlet til en bragende biografsucces med den første film: "After".

Sidste år fik vi så den mere voksne efterfølger, "After 2: After We Collided", og for tredje år i træk velsignes vi med en ny "After"-film og i øvrigt det foreløbige klimaks i form af den tredje film i rækken, "After 3: After We Fell". Og den er der nu kommet en trailer til, som du kan se længere nede.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE AF "AFTER 2: AFTER WE COLLIDED"

I "After 3: After We Collided" må Tessa og bissen Hardin endnu en gang kæmpe for deres turbulente forhold, som igen byder på jalousi, skænderier og passioneret elskov. Tessa står over for den sværeste beslutning hidtil, som kan gøre forholdet til et langdistanceforhold, mens nye flirts også melder sig på banen.

"After"-serien er blevet beskrevet som "Fifty Shades of Grey" for teenagere. Den første "After"-film blev skældt ud af fans for at være for børnevenlig i sit portræt af forholdet mellem den uskyldige Tessa og bad boy Hardin. Men i toeren blev der skruet op for sexen og det frække til stor fornøjelse for fans.

Det var dog ikke nok til mere end én stjerne her hos Moovy, hvor anmeldelsen blandt andet fastslog:

"Hvis kærlighedsidealet i "After 2: After We Collided" er noget, unge drømmer om, bør samtlige forældre verden over gå i beredskab med det samme. Her er tale om den mest kvalmende, manipulerende og værste filmromance, der i en tid med #MeToo burde være et fortidslevn."

"After 3: After We Fell" har endnu ingen premieredato, men forventes at lande omkring slut-sommer ligesom sine to forgængere. Se første trailer herunder:

Kommentarer

Den kåde teenage-romance når klimaks i "After 3: After We Fell"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen