Trailer: Første hårdtslående trailer til "Creed II"!

I filmen skal den nye letvægts-champ Adonis Creed op imod Viktor Drago – søn af Ivan Drago.

Michael B. Jordan og Sylvester Stallone vender i "Creed II" tilbage i deres roller som hhv. Adonis Creed og Rocky Balboa. Den første trailer til filmen er netop udgivet og kan ses herunder.

I filmen skal den nye letvægts-champ Adonis Creed op imod Viktor Drago – søn af Ivan Drago, som Rocky Balboa sendte til tælling i "Rocky IV" fra 1985. Dragos søn spilles af den rumænsk-tyske bokser Florian Munteanu, og også farmand i form af Dolph Lundgren dukker op i filmen.

Sylvester Stallone høstede stor hæder for sin rolle i "Creed" – herunder en Golden Globe og en Oscar-nominering for bedste birolle – hans første nominering siden "Rocky" fra 1977. Stallone har også været medforfatter på fortsættelsen, der instrueres af Steven Caple Jr.

"Creed II" har premiere til november.

Kommentarer

Første hårdtslående trailer til "Creed II"!

 • ★★★★★★0

  Ligner måske mere Rocky IV end Creed (I) Men hvis den så i det mindste bliver lige så fjollet underholdende som førstnævnte, tager jeg det med:)

  T. Nielsen20-06-18 15:15

 • ★★★0

  Det er en af de få film jeg har set frem til i år. Fed stil, men måske tager den sig selv lidt for alvorligt, håber jeg ikke. Blev lidt skuffet over at man ikke så bare et lille glimt af Dolph Lundgren :(

  MOVIE100020-06-18 16:04

 • ★★★★★★0

  Jeg skal helt sikkert se den, men musikken var godt nok noget fesen.

  Zero Cool20-06-18 16:09

 • ★★★★★★0

  Jeg skal helt sikkert se den, men musikken var godt nok noget fesen.

  Ja vi mangler noget Survivor’ish:-D

  T. Nielsen20-06-18 16:33

 • ★★★★★0

  Jeg så den første Creed på flyet til USA, og den var da helt ok, men jeg må indrømme, at jeg ikke ser noget behov for flere film i Rocky-universet, medmindre...

  de faktisk tør gøre noget nyt - som for eksempel at lade Rocky faktisk dø af kræft eller noget, som virker til at have lidt større konsekvenser. 

  Lars!23-06-18 22:52

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen