Trailer: Første klip fra råt dansk actiondrama sprintes i gang

Allerførste klip fra den kommende "Shorta" er netop blevet udsendt.

Filmen, hvis titel er arabisk for ordet "politi", er en nervepirrende thriller, som udspilles over 24 timer i en fiktiv ghetto i nærheden af København. Omdrejningspunktet for den fiktive historie er, hvad der helt nøjagtigt skete med 19-årige Talib Ben Hassi, mens han var i politiets varetægt.

To betjente, Jens og Mike, er på rutinepatrulje i ghettoen Svalegården, da meddelelsen om Talibs død kommer, og et utæmmeligt raseri hos de unge fører til oprør og et krav om hævn. Pludselig er de to betjente jaget vildt og må kæmpe for deres liv for at slippe ud.

Samtidig er her tale om spillefilmsdebut fra duoen bestående af manuskriptforfatter Anders Ølholm ("Antboy"-filmene, "Aminas breve", "Ækte vare") og musikvideo-instruktør Frederik Louis Hviid ("Bedrag"), der dermed slutter sig til bølgen af nye danske filmskabere de seneste fem år.

"Shorta" får premiere 22. oktober i år.

Kommentarer

Første klip fra råt dansk actiondrama sprintes i gang

  • ★★★★0

    Musikken lyder som en ridset plade. Kæft det lyder ringe. 

    Babo25-05-20 18:57

  • 0

    #1 Musikken irriterede mig nu ikke. Det var ikke godt, men heller ikke til irritation. Men det fucking shaky cam derimod. Nøj, det var træls. Brug dog for helvede en gyro-arm, når I filmer action scener. Allerede det gør, at jeg ikke gider se den. Havde ellers lidt potentiale.

    Nagash25-05-20 21:09

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen