Trailer: Første red band-trailer til "Bad Santa 2"

For godt en måned siden slap den første teaser til "Bad Santa 2" ud. En ny og længere red bad-trailer viser, at Billy Bob Thorntons shopping center-julemand, Willie Soke, på trods af de 13 år siden den første film ikke er blevet rundere med årene. Traileren kan ses herunder.

Den første "Bad Santa" er med tiden gået hen og blevet lidt af en alternativ juleklassiker. Ifølge Billy Bob Thornton skulle den kommende 2'er "have mere på hjerte", men samtidig også overgå den første i graden af "nasty stuff".

Tony Cox optræder endnu engang som Billy Bob Thorntons assistent, og Brett Kelly, der spillede den lille og udsatte dreng Thurman Merman i 1'eren, er tilbage i en ældre udgave, mens Christina Hendricks ser ud til have erstattet Lauren Graham som kvindeligt modsvar til den brovtende Willie. Desuden er Kathy Bates også at finde på rollelisten som Willies mor, mens den alt for tidligt afdøde Bernie Mac er savnet.

En væsentlig forskel i forhold til den første "Bad Santa" er, at både instruktør og manuskriptforfattere er nye, da Mark Waters ("Mean Girls") erstatter Terry Zwigoff, mens skaberen af serien "Entourage", Doug Elin, er en af fire nye manuskriptforfattere.

"Bad Santa 2" er klar til at give den danske jul sit eget sjofle aftryk fra 1. december.

Kommentarer

Første red band-trailer til "Bad Santa 2"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen