Trailer: Giftig syreregn forvandler folk til blodtørstige zombier i "Amityville Uprising"

Den lille by på Long Island skal godt nok lægge navn til meget skidt...

Den lille by Amityville på Long Island i New York har siden "The Amityville Horror" fra 1979 lagt navn til en uendelig række gyserfilm, hvor nogle er væsentligt bedre end andre.

Nu har endnu en film meldt sig i rækken, og ud fra traileren tyder noget på, at "Amityville Uprising" næppe hører til blandt toppen af Amityville-film.

Læs også: "Psycho Goreman 2" er i støbeskeen

I "Amityville Uprising" får en eksplosion på en militærbase en giftig regnsky til at drive ind over det lille bysamfund i Amityville.

I regnskyen gemmer sig en særlig slags syreregn, der ikke bare ætser kødet fra de uheldige ofres knogler, men også vækker de døde til live – selvfølgelig med en ustyrlig sult efter menneskekød. Nu er det så op til den tiptop-trænede politibetjent Sgt. Dash at sætte en stopper for begivenhederne og redde sine kollegers liv. Hvis han altså lige selv kan undgå at blive til zombieføde...

"Amityville Uprising" er smækfyldt med eksplosioner, store muskler, blod og lunkent skuespil, så der er noget at se frem til, når filmen engang bliver tilgængelig herhjemme. Filmen får amerikansk streamingpremiere 11. januar 2022.

Traileren til "Amityville Uprising" kan ses her:

Kommentarer

Giftig syreregn forvandler folk til blodtørstige zombier i "Amityville Uprising"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen