Trailer: "Jeg er Zlatan": Se traileren til det autentiske sportsdrama om den legendariske fodboldspiller

Den kommende biopic er baseret på Zlatan Ibrahimovićs selvbiografi af samme navn.

Der er ingen tvivl om, at Zlatan Ibrahimović ikke blot er en af Skandinaviens, men også hele klodens mest kulørte, kontroversielle og succesrige sportspersonligheder i nyere tid.

Tilbage i 2016 kom dokumentaren "Den unge Zlatan" om starten på Ibrahimovićs kometkarriere – fra barndommens kampe på og uden for banen i den svenske ghetto til Ibrahimovićs entré på den internationale sportsscene.

Moovy TV slog dengang et smut forbi dokumentarens gallapremiere i København, hvor danske sportspersonligheder som Martin Laursen, Christian Poulsen og Camilla Martin reflekterede over Ibrahimovićs karriere:

Se også: Moovy TV til galla på "Den unge Zlatan"

Og nu kommer der snart en spillefilm om Ibrahimović, "Jeg er Zlatan", som er baseret på fodboldspillerens selvbiografi af samme navn, som han skrev i samarbejde med Jakob Beckman. Filmen er instrueret af den relativt ukendte Jens Sjögren.

Selvom Ibrahimović fyldte 40 sidste år, så er han stadig en aktiv fodboldspiller, der p.t. jager det italienske mesterskab hos klubben AC Milan.

Men "Jeg er Zlatan" stiller altså skarpt på Ibrahimovićs tidlige år – fra hans sæsoner hos sin lokale klub, Malmö FF, til hans internationale gennembrud og tumultariske tid hos den hollandske storklub AFC Ajax, som han spillede for i start-00'erne.

Den 11-årige Zlatan spilles i filmen af Dominic Andersson Bajraktati, mens Granit Rushiti spiller den 17-årige Zlatan. "Jeg er Zlatan" udkommer i de danske biografer den 28. april, og den seneste trailer kan ses her:

Kommentarer

"Jeg er Zlatan": Se traileren til det autentiske sportsdrama om den legendariske fodboldspiller

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen