Trailer: Ny "The Predator"-trailer byder på et virkelig hæsligt rumvæsen!

Jagten er begyndt!

Det er i sandhed et af filmhistoriens allergrimmeste rumvæsener, som vender tilbage i "The Predator". 

Shane Black, der var på rollelisten i den oprindelige "Predator", sidder denne gang i instruktørstolen, og der er stadig lagt i kakkelovnen til en gedigen sci-fi-actionfest. Denne gang står der mere på spil end i de tidligere film, for nu gælder det hele planetens overlevelse, og kun en håndfuld tidligere soldater og en fysiklærer kan redde os!

I den seneste trailer får vi nu lov til at se en af de berejste rumjægere uden sin hjelm, og det er stadigvæk en modbydelig grimrian, som hurtigt får lavet en flok soldater til hakkefars.

"The Predator" spiller op til dans i de danske biografer 13. september, og det kommer helt sikkert ikke til at gå stille for sig.

Se den seneste trailer her: 

Kommentarer

Ny "The Predator"-trailer byder på et virkelig hæsligt rumvæsen!

 • ★★0

  Synes virkelig ikke, at den umiddelbart virker særligt fængende, faretruende eller vellykket. Eneste lyspunkt er, at jeg får lyst til at gense originalen...

  Thomas Fenger10-06-18 12:59

 • 0

  Synes virkelig ikke, at den umiddelbart virker særligt fængende, faretruende eller vellykket. Eneste lyspunkt er, at jeg får lyst til at gense originalen...

  Nej, desværre må jeg give dig ret. Og selvfølgelig (skuffende) skal der være en større predator til at toppe de andre film. Meeeen tænker nu alligvel at den skal ses i biffen med drengene :-)

  Gormanden10-06-18 13:54

 • 0

  BE' OM! IK' EN: Pred-Alien :-(

  ..utaknemmelig opgave: 1'er GOD! 2'er ½god, resten..

  Den stod fint alene, den fra 1987. Simpel, som den netop var :-)

  Gasivodo10-06-18 22:45

 • 2

  Jeg er heller ikke just imponeret. Jeg blev fortrøstningsfuld, da jeg hørte Shane Black var bag roret, men så begyndte man at høre om noget af det leakede script, før det blev officielt. Det skruede ikke just forventningerne op, men jeg håbede, det var en and. Så kom "anmeldelserne" fra testvisningen, der var en temmelig blandet landhandel, og nu disse fesne trailere. Den originale er en genial film indenfor sin genre. 
  Når det så er sagt, og dobbeltmoralsk som man er, tror jeg nu nok også, jeg skal se den i biffen :)

  Hr. Jensen11-06-18 20:20

 • ★★★★0

  Jeg kan så næsten 100% sikkert sige, at jeg ikke skal se den i bio. 

  T. Nielsen11-06-18 20:50

 • ★★★0

  Nu er det vist blot et spørgsmål om, hvor ringe den bliver. 

  Babo11-06-18 20:53

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen