Trailer: Pedro Almodóvar og Penélope Cruz udforsker moderskabet i "Parallel Mothers"

Den spanske mester udforsker livet på fødegangen og forholdet mellem to kommende mødre i sin nyeste film.

Pedro Almodóvar fik sig et regulært comeback med den Oscar-nominerede "Smerte og ære", der på mange måder tog udgangspunkt i Almodóvars eget liv.

Nu er den spanske filmmager klar med sin næste film, som hedder "Parallel Mothers". Og her er vi også i velkendt territorie, da instruktøren udforsker moderskabet og livet som kvinde – og så er Almodóvars muse, Penélope Cruz, også tilbage.

LÆS OGSÅ: ACTIONBRAGET "THE 355" MED JESSICA CHASTAIN OG PENÉLOPE CRUZ UDSKYDES ET HELT ÅR

"Parallel Mothers" omhandler de to kvinder Janis og Ana. Begge er singler og uventet gravide, som snart skal føde. Janis glæder sig til at få sit barn og er håbefuld, mens den yngre Ana er rædselslagen for den nye tilværelse som mor. Igennem natten udvikler de to kvinder et særligt bånd, som ændrer deres liv for altid.

Ud fra traileren at bedømme er vi ude i klassisk Pedro Almodóvar, hvor der gemmer sig masser af melodrama, farver og tragikomik.

Filmen får verdenspremiere som åbningsfilmen på Venedig Film Festival i september, mens en andre række filmfestival-visninger følger. Filmen skulle derefter lande i biograferne engang i december.

Kommentarer

Pedro Almodóvar og Penélope Cruz udforsker moderskabet i "Parallel Mothers"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen