Trailer: Robert De Niro er en uduelig filmproducer i festlig trailer til "The Comeback Trail"

Morgan Freeman, Emile Hirsch, Zach Braff og Tommy Lee Jones medvirker også i den stjernespækkede farce.

Robert De Niro er uden tvivl en af filmhistoriens største skuespillere. Og tidligere i år blev De Niro tilmed Oscar-nomineret i kategorien 'Årets bedste film' for sit arbejde som producer på Martin Scorseses "The Irishman".

Så det bliver interessant at se De Niro i den kommende komedie "The Comeback Trailer", hvori han spiller en anderledes uduelig Hollywood-personlighed: produceren Max Barber.

I filmen skylder Barber penge til mafiabossen Reggie Fontaine (Morgan Freeman), og sammen med sin kollega Walter Creason (Zach Braff) får Barber en skør idé: lav en actionfyldt western og sørg for, at hovedrolleindehaveren Duke Montana (Tommy Lee Jones) dør under et af filmens farlige stunts, således at de kan score forsikringssummen på 5 mio. dollars. Men uheldigvis lader Montana til at være mere eller mindre udødelig...

"The Comeback Trail" er et remake af Harry Hurwitz' komedie af samme navn fra 1982. Den nye film skrives og instrueres af George Gallo, som i 1988 skrev manuskriptet til en anden film med Robert De Niro: krimikomedien "Midnight Run".

"The Comeback Trail" udkommer i udvalgte amerikanske biografer den 13. november. Det vides endnu ikke, hvor eller hvornår den bliver tilgængelig i Danmark. Traileren kan ses her:

Kommentarer

Robert De Niro er en uduelig filmproducer i festlig trailer til "The Comeback Trail"

 • ★★★★★0

  Ligner et ret godt sammenrend af gammelt og nyt - og det klæder De Niro at spille en gammel skurk :-)

  Wayne 8-09-20 09:03

 • ★★★1

  Halløjsa, den ser jo nærmest interessant ud!? I disse Tid&/""&%/!¤#1337(!%!¤/..og ting...

  Gasivodo 9-09-20 01:30

 • ★★★★0

  Jeg melder mig hermed også som interesseret.

  Åkepool 9-09-20 20:00

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen