Trailer: Sidste actionfyldte trailer til "The King's Man"

Det seneste kapitel i "Kingsman"-sagaen lander i biffen lige efter nytår.

De seneste uger har 20th Century Studios frigivet en lind strøm af klip, musikvideoer og trailers fra/til "The King's Man" – den tredje film (og første prequel) i Matthew Vaughns "Kingsman"-spionsaga.

Franchisen, der blev kickstartet med "Kingsman: The Secret Service" (2014) og "Kingsman: The Golden Circle" (2017), handler om den britiske, superhemmelige spion-organisation Kingsman, og i den kommende "The King's Man" skildres organisationens skabelse under 1. verdenskrig.

Se også: Rasputin danser og duellerer i første forrykte klip fra "The King's Man"

I "The King's Man" må den heroiske ekssoldat Orlando Oxford (Ralph Fiennes) og hans søn, Conrad (Harris Dickinson), tage kampen op mod nogle af klodens mest gemene tyranner og stoppe dem, inden de starter en altødelæggende krig, der truer med at udslette millioner af mennesker.

Matthew Vaughn, der stod bag kameraet på de to første "Kingsman"-film, er tilbage i instruktørstolen, og på rollelisten finder vi navne som Rhys Ifans, Tom Hollander, Djimon Hounsou, Charles Dance, Gemma Aterton, Aaron Taylor-Johnson og Daniel Brühl.

Moovy TV har for nylig talt med Ifans, Hollander og Hounsou om filmen, og de interviews lander her på siden umiddelbart før filmens danske premieredato: den 6. januar.

Den nyeste (og angiveligt sidste) trailer til "The King's Man" kan ses her:

Kommentarer

Sidste actionfyldte trailer til "The King's Man"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen