Trailer: Første fulde trailer til ny "Futurama"-sæson – den første i 10 år

Bender, Fry og Leela er klar på flere gale, galaktiske eventyr.

Som vi skrev tilbage i februar 2022, så vender sci-fi-tegnefilmsserien "Futurama" snart tilbage med en stak nye afsnit. Serien blev kickstartet tilbage i 1999 og er i flere omgange blevet aflivet og genoplivet igen.

"Futurama" blev skabt af bl.a. "The Simpsons"-bagmanden Matt Groening, og serien handler om pizzabudet Philip J. Fry, som bliver frosset ned og først vågner op igen den 31. december 2999.

Og ovenpå en ultrakort teaser tilbage i maj har vi nu fået den første længere trailer til tegnefilmsseriens nye sæson – den første siden 2013 – som kan ses herunder.

Læs også: Guillermo del Toro: Snart laver jeg kun animationsfilm

Den nye sæson består af 10 episoder, og det første nye afsnit lander på den amerikanske streamingtjeneste Hulu den 24. juli, hvorefter nye afsnit udkommer de efterfølgende mandage.

Eftersom Hulu er ejet af Disney, er det sandsynligt, at sæsonen udkommer herhjemme på Disney+ – også fordi Hulu og Disney+ snart smelter sammen til én streamingtjeneste i USA.

Og eftersom den nye sæson består af 10 afsnit, og at i alt 20 er sat i produktion, så kan fans altså allerede nu se frem til (mindst) to nye "Futurama"-sæsoner om den energiske Fry, det heroiske rumvæsen Leela og den sarkastiske robot Bender Bending Rodríguez. Alle de originale skuespillere er tilbage i lydstudiet.

Kommentarer

Første fulde trailer til ny "Futurama"-sæson – den første i 10 år

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen