Trailer: "Halo": Første teaser til tv-serien baseret på det legendariske Xbox-spil

Vi har omsider fået en forsmag på den længe ventede live-action-serie, som er baseret på en af spilhistoriens største succeser.

I år er det 20 år siden, at det første "Halo"-spil udkom til Microsofts første Xbox-konsol, og det futuristiske skydespil blev øjeblikkeligt en storsællert af rang. Siden da er der udkommet et bjerg af fortsættelser og spin-offs – og sågar en webserie og en stak animerede kortfilm.

Men efter flere års forgæves forsøg på at producere en storstilet "Halo"-spillefilm kommer der snart en ambitiøs tv-serie, som tager afsæt i det populære spilunivers – og den første teaser til serien kan ses herunder.

Se også: Eventyret sparkes i gang i første "Uncharted"-trailer

Som vi rapporterede tilbage i 2019, så har Pablo Schreiber ("Skyscraper", "First Man") hovedrollen som soldaten John-117 – bedre kendt som Master Chief – som på vegne af menneskeheden bekæmper en sammenslutning af rumvæsner kendt som The Covenant samt en race af aggressive parasitter, The Flood, engang i det 26. århundrede.

Ud over Schreiber medvirker bl.a. Bokeem Woodbine ("Spider-Man: Homecoming") og Natascha McElhone ("The Truman Show") i serien, mens fans kan glæde sig over, at Jen Taylor – ligesom i spillene – lægger stemme til den avancerede AI Cortana, som assisterer John-117.

"Halo"-serien udkommer på streamingtjenesten Paramount+ engang i 2022. Den præcise premieredato er endnu ikke blevet annonceret.

Kommentarer

"Halo": Første teaser til tv-serien baseret på det legendariske Xbox-spil

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen