Trailer: Eventyret sparkes i gang i første "Uncharted"-trailer

Tom Holland og Mark Wahlberg er på hæsblæsende skattejagt i adventurefilmen, der er baseret på Naughty Dogs succesfulde videospil.

Vi har nu omsider fået den første trailer til "Uncharted", og den kan ses herunder.

Vi møder Marvel-stjernen Tom Holland ("Spider-Man: Far From Home") i rollen som den unge og eventyrlystne Nathan Drake, som var en del ældre i størstedelen af de oprindelige PlayStation-spil.

I spillene havde Drake en fast makker og mentor ved navn Sully, som i "Uncharted"-filmatiseringen spilles af Mark Wahlberg ("All the Money in the World").

"Uncharted" fortæller historien om de to lykkeridderes allerførste møde og eventyr. Parret kommer nemlig på en actionspækket og farefuld færd verden rundt i jagten på en Indiana Jones-agtig skat.

Filmatiseringen af den populære videospilserie rammer de danske biografer den 10. februar 2022.

Kommentarer

Eventyret sparkes i gang i første "Uncharted"-trailer

 • ★★★2

  Copy paster lige hvad jeg skrev på Youtube:

  The only true feeling Uncharted moment in this trailer was the "what?" reaction after the big Scottish guy spoke.

  The rest of the trailer felt cold, bland and calculated. And it felt nothing like the games.

  I know they deliberately wanted a younger Nathan Drake, but this doesn't seem like Nathan Drake to me. This seems like Tom Holland playing Tom Holland in a generic action/adventure movie that would otherwise have been direct to dvd back in the day.

  ---

  Og så vil jeg også lige tilføje at Mark Wahlberg ligeledes er et gevaldigt fejlcast i mine øjne. Minder på ingen måde om Victor "Goddamn" Sullivan. 

  Jeg har været skeptisk op til traileren og jeg er ligeledes skeptisk efter traileren. For mig ligner det her ikke andet end et sjæleløst cash grab.

  Essal22-10-21 11:16

 • ★★★★2

  Der er hvertfald meget Uncharted 4 og så lige en key scene fra Uncharted 3, som greenscreen mæssigt ikke ser hel rigtig ud. Men er ingen sådan scener der er mindeværdige bare i traileren.

  Jeg føler mig lidt som mene’et med Leo drengen fra Once Upon a Time in Hollywood der sidder og peger

  Elwood22-10-21 11:44

 • 0

  Nu kan jeg egentlig ret godt lide Tom Holland og jeg har endnu ikke spillet spillet, så jeg er stadig fortrøstningsfuld. Men det er jo en filmatisering af et spil, så helt forventningsfuld bliver man aldrig.

  Sichlau22-10-21 11:53

 • ★★★★★★0

  Jeg kender ikke spillet, uden af navn, så er ret ligeglad med om det ligner spillet eller ej. Synes dog filmen ligner det typisk moderne samlebåndsactioneventyr fra Hollywood, uden meget sjæl og personlighed. 

  T. Nielsen22-10-21 12:00

 • ★★★★0

  Også sjovt at de genbruger scener fra Uncharted 3 og 4 hvis det skal være en yngrer Nathan Drake. 

  Men jeg skal nu se den da jeg er nysgerrig på at se den endelig film uanset hvad.

  Elwood22-10-21 12:01

 • 0

  De første rygter til filmen gik på Wahlberg som Nathan Drake, og den idé var jeg faktisk ret hooked på - han har den perfekte kække humor. Synes også Holland virker fejlcastet, selvom jeg bestemt er fan :)

  Nexiz22-10-21 12:38

 • ★★★★1

  Jeg tror ikke jeg kan se bort fra, hvor lidt Holland og Wahlberg ligner og minder om deres respektive karakterer fra spillene.

  Kruse22-10-21 12:45

 • 0

  Jeg har aldrig spillet spillene, men har da en idé om hvad de handler om.. Men for mig er begge hovedkarakterer fuldstændigt fejlcastet, ud fra den trailer der.

  Den hjemmebryggede trailer med Nathan Fillon, var LANGT mere værd: www.youtube.com/watch

  T'hain22-10-21 14:00

 • 0

  Det ser ikke voldsomt interessant ud. Og Tom Holland virker desværre mest som om at han igen bare spiller Tom Holland. 

  Jeg genså lige traileren til det seneste Uncharted-spil, og den ser en del mere interessant ud til sammenligning (og med bedre skuespil). Men Neil Druckmann er også umiddelbart en langt bedre instruktør end Ruben Fleischer.

  www.youtube.com/watch

  Høegh22-10-21 14:25

 • ★★★0

  www.youtube.com/watch

  Yup! Gammel  'Brun frakke' er Jeg. 

  Gasivodo22-10-21 14:44

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen