Moovy Exclusive: CPH PIX 2016: The Together Project

Det er mildest talt begrænset, hvor sjove franske komedier er. I "The Together Project" er det også begrænset, hvor meget logik betyder. Her forelsker en mand sig i en kvinde uden at vide andet om hende, end at hun har et voldsomt temperament, hvorefter han – under hendes ledelse – begynder at lære at svømme i den svømmehal, hvor hans hjertes mål arbejder.

Det kunne være opskriften på en sød og let lille film, men i stedet tager "The Together Project" et gevaldigt sving og foregår pludselig i Island, hvor den længselsfulde mand stalker sit bytte for derefter at stjæle en identitet fra en israelsk embedsmand. Det lyder nok langt fra den første beskrivelse, og det er lige bare én af de ting, der er galt med "The Together Project". Tingene hænger bare ikke sammen.

Men "The Together Project" vil ikke have os til at se hverken stalking eller identitetstyveri i den mangelfulde film. Den vil have os til at se begivenhederne som magiske og fine, romantiske og franske. Den ønsker det så meget, at én af de superskægge islændinge med rigtigt sjove små hatte på endda siger det til den kvindelige heltinde, da hun igen bliver sur over noget ligegyldigt. Det er ikke bare, at "The Together Project" affejer store ting som små bagateller, eller at islændingene i filmen enten er stereotyper eller bare dårlige skuespillere. Det værste er, at den bare ikke er sjov.

"The Together Project" er en del af CPH PIX's On Location-temaserie som "Bio i badet" og vises lørdag 5. november kl. 17.00 i Sundby Station.

Kommentarer

CPH PIX 2016: The Together Project

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen