Adam Sandler: Jeg elsker alle de film, jeg har lavet

Virkelig, Adam? Selv "Jack and Jill", "That's My Boy" og "The Ridiculous 6"?!

Adam Sandlers karriere oplever netop nu en lille renaissance takket være hans roste og prisbelønnede præstation i thrilleren "Uncut Gems", som kan ses på Netflix, og som vi for nylig gav topkarakter her på Moovy.

Sandler er også tidligere blevet rost og prisbelønnet for sine præstationer i dramaer som "Punch-Drunk Love" og "Reign Over Me", men han bruger helt klart mest tid på (og er bedst kendt for) at lave fjollede farcer.

Og selvom Sandlers komedier generelt klarer sig godt finansielt, så bliver de som regel slagtet af kritikerne – det gælder komedier som "Jack and Jill", "Pixels", "Little Nicky" og "Grown Ups". Sandler er tilmed blevet nomineret til hele 23(!) Razzie-priser gennem karrieren og har vundet seks af slagsen. Razzie-komiteen "belønner" vel at mærke filmårets værste præstationer bag og foran kameraet.

Læs også: "Cats" blev den helt store "vinder" under nattens Razzie-uddeling

Men i et nyligt, dybdeborende interview med 60 Minutes insisterer Sandler på, at han aldrig kører på autopilot, og at han er stolt over alle sine film:

"Jeg ved ikke, om der havde været nogen lavpunkter i min karriere. Når nogle folk skriver om mig, så taler de om mine lavpunkter, men jeg har ikke haft nogen. Jeg elsker alle de film, jeg har lavet. Jeg har aldrig i mit liv kørt på autopilot."

Flere har ellers bemærket, at Sandlers komedier ofte har markant større budgetter end andre komedier og samtidig er fyldt med product placement, og at Sandler altid hyrer sine gode venner (såsom David Spade, Kevin James og Chris Rock) og tit optager filmene på eksotiske locations.

Det har fået visse til at spekulere i, at Sandler blot laver komedierne for at skovle penge ind og nyde en ferie, alt imens han uden den store entusiasme og hurtigst muligt får optagelserne i hus foran kameraet. Men den tanke afviser Sandler altså selv.

Kommentarer

Adam Sandler: Jeg elsker alle de film, jeg har lavet

  • ★★★★1

    Sådan! Own it :) ikke giv journalisterne hvad de vil ha'. 

    Riqon25-03-20 18:22

  • 0

    Hvis jeg skille vælge, ville jeg da også hellere lave film jeg tjente penge på som kritiserer hader, end film som kritiserer elsker der giver underskud     Daxtin26-03-20 08:42

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen