"American Gangster" bliver til tv-serie med Forest Whitaker

Endnu en film tager springet til tv-serie, og denne gang er turen kommet til Ridley Scotts "American Gangster".

Tv-serier er mere populære end nogensinde, og lige så populært er det blevet at lave serier baseret på film. Nu er endnu et projekt i støbeskeen, og denne gang er turen kommet til Ridley Scotts "American Gangster" fra 2007, hvor Denzel Washington spillede 1970'ernes narkobaron Frank Lucas.

Chris Brancato, som er medskaberen af Netflix' successerie "Narcos", er ved at udvikle en serie baseret på Ridley Scotts film, som vil have Oscar-vinderen Forest Whitaker ("The Last King of Scotland") i hovedrollen. Serien får titlen "The Godfather of Harlem" og vil fungere som en prequel, der udspiller sig fem år før hændelserne i filmen, og hvor man vil følge Frank Lucas' mentor Bumpy Johnson. 

Forest Whitaker indtager rollen som gangsteren Bumpy Johnson, der i 1960'erne styrer New Yorks Harlem med hård hånd. Chris Brancato beskriver, at serien vil behandle den kriminelle underverdens møde med tidens borgerrettighedsbevægelse, hvor især Bumpy Johnsons venskab med Malcolm X vil spille en central rolle.

Manuskriptet er efter sigende færdigskrevet, mens produktionen endnu ikke er gået i gang. Derudover er det på tale, at rapperen Kendrick Lamar skal lave musikken til serien.

Det vides endnu ikke, hvornår serien vil få premiere.

Kommentarer

"American Gangster" bliver til tv-serie med Forest Whitaker

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen