Christopher Nolan afviser kategorisk at instruere den 25. James Bond-film

Den Oscar-nominerede instruktør har ellers ofte udtrykt interesse i at lave en film om Agent 007.

Samtidig har Nolan hverken i interviews eller i sine film lagt skjul på sin forkærlighed for den sejlivede filmfranchise om den udødelige MI6-agent.

Eksempelvis var klimakset i instruktørens "Inception" tydeligvis inspireret af actionsekvenserne i Bond-klassikeren "On Her Majesty's Secret Service" fra 1969, som Nolan ofte har fremhævet som en personlig favoritfilm.

Men i radioprogrammet "Desert Island Discs" på BBC afviser Nolan kategorisk at instruere den næste og 25. film om James Bond, hvori Daniel Craig nok en gang spiller rollen:

"Jeg er ikke manden [der overtager instruktørstolen]. Nej, kategorisk. Men jeg tror, at hver gang de skal hyre en ny instruktør, så bliver jeg omtalt."

NEVER SAY NEVER AGAIN...

Nolan drømmer dog stadig om at lave en Bond-film senere i karrieren: "Jeg ville elske at lave en Bond-film en dag, og jeg synes, at producerne – Barbara [Broccoli] og Michael [Wilson] – gør et stærkt stykke arbejde."

De to seneste Bond-film, "Skyfall" og "Spectre", blev instrueret af Oscar-vinderen Sam Mendes ("American Beauty"), men han har takket nej til at lave en tredje Bond-film i streg.

Nolan er i øvrigt en beundrer af Mendes' tilføjelser til Bond-sagaen: "Jeg synes, at Sam Mendes gjorde et fantastisk stykke arbejde på de sidste par film, så [producerne] har ikke just brug for netop mig."

Uanset hvem der ender med at instruere den næste (og stadig unavngivne) film om Ian Flemings britiske superspion, så er den udset til at få biografpremiere i november 2019.

Kommentarer

Christopher Nolan afviser kategorisk at instruere den 25. James Bond-film

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen