Christopher Nolans "Oppenheimer" udkommer på disk og VOD i november – med 3 timers ekstramateriale

Snart kan du terrorisere underboen med Christopher Nolans altoverdøvende atombrag.

Christopher Nolans "Oppenheimer" har snart indtjent svimlende 950 mio. dollars på verdensplan – et enormt imponerende tal, når man tager i betragtning, at der er tale om et tre timer langt, R-rated drama, som primært består af lange samtaler mellem fysikere i kedelige lokaler.

Men Nolans nyeste opus er altså mandens mest succesfulde film næst efter "The Dark Knight" (1 mia. dollars) og "The Dark Knight Rises" (1,085 mia. dollars), og mon ikke den også bliver en storsællert i hjemmebiografen?

Universal Pictures har i hvert fald netop annonceret, at "Oppenheimer" udkommer i slut-november på både VOD, dvd, Blu-ray og 4K UHD. I Danmark er udgivelsesdatoen helt præcis den 22. november.

Læs også: Spike Lee: "Oppenheimer" burde have vist angrebet på Japan

Jvf. Universals pressemeddelelse vil udgivelsen indeholde en stak trailers samt sammenlagt 10 mini-dokumentarer, der tilsammen varer omtrent tre timer, og som ser nærmere på alt fra filmens musik, scenografi og visuelle effekter til filmens banebrydende brug af sort/hvid 65mm-celluloidfilm og den Pulitzer-belønnede bog om Oppenheimer, som Nolans manuskript tog afsæt i.

"Oppenheimer" stiller skarpt på fysikeren af samme navn – J. Robert Oppenheimer – som stod i spidsen for USA's udvikling af atombomben, og som senere baksede psykisk med atombombens efterspil.

I titelrollen finder vi irske Cillian Murphy, mens filmens stjernespækkede rolleliste også byder på navne som Robert Downey Jr., Emily Blunt, Matt Damon, Casey Affleck, Florence Pugh, Jason Clarke, Alden Ehrenreich og Kenneth Branagh.

Her på Moovy producerede vi selv et indslag om "Oppenheimer" op til biografpremieren, hvor vi lavede et dybdeborende interview med dens svenske komponist, Ludwig Göransson ("The Mandalorian", "Black Panther"), som kan ses herunder:

Kommentarer

Christopher Nolans "Oppenheimer" udkommer på disk og VOD i november – med 3 timers ekstramateriale

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen