"Coming 2 America" har omsider fået en udgivelsesdato

Amazon købte for nylig den længe ventede komediefortsættelse for knap 800 mio. kroner, og den udkommer snart på selskabets streamingtjeneste.

For en måneds tid siden rapporterede vi her på Moovy, at Amazon havde betalt filmselskabet Paramount hele 125 mio. dollars (altså knap 800 mio. kroner) for at overtage ejerskabet af filmen, som ellers var udset til at få biografpremiere op til julen i år.

Mens de fleste af 2020's potentielle blockbusters er blevet udskudt til 2021, er flere af Hollywoods storfilm i stedet blevet udgivet på VOD eller streamingtjenester, herunder Disneys "Mulan" og snart også superheltefilmen "Wonder Woman 1984".

Læs også: "Wonder Woman 1984" udkommer samtidigt i biograferne og på streaming

Oprindeligt blev det rapporteret, at "Coming 2 America", som komediefortsættelsen er blevet døbt, ville udkomme på Amazon Prime den 18. december. Men nu har Amazon annonceret en ny og cementeret udgivelsesdato:

Den 5. marts 2021.

I den oprindelige "Coming to America" spillede Murphy en afrikansk prins, Akeem, som tog til Queens, New York, for at finde en hustru i selskab med sin tro tjener, Semmi (Arsenio Hall).

Den spritnye fortsættelse er instrueret af Craig Brewer, som samarbejdede med Murphy på "Dolemite Is My Name". Nu er Akeem blevet konge, og sammen med Semmi drager han ud på et nyt eventyr og lander endnu en gang i Queens.

Murphy og Hall er ikke de eneste skuespillere fra etteren, der vender tilbage. Det samme gør James Earl Jones, Shari Headley, John Amos og Louie Anderson. Derudover medvirker bl.a. Wesley Snipes, Leslie Jones og Tracy Morgan.

Kommentarer

"Coming 2 America" har omsider fået en udgivelsesdato

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen