DC igen i problemer: "Suicide Squad 2" mister sin instruktør

Det ville ikke være nogen overdrivelse at hævde, at Warner Bros. og DC's superheltefilm har oplevet en del turbulens bag kameraet de seneste år.

Instruktøren på "The Batman" blev udskiftet, og manuskriptet blev kasseret. Ben Affleck dropper muligvis rollen som nattens ridder, "The Flash" har adskillige gange mistet sin instruktør, og den oprindelige "Suicide Squad" var plaget af produktionsproblemer, som fik instruktøren David Ayer til at ønske, at han kunne rejse tilbage i tiden...

Og nu er der igen opstået problemer på en DC-produktion: Spanske Jaume Collet-Serra ("Orphan", "The Shallows"), som Warner Bros. havde udset til at instruere "Suicide Squad 2", har valgt at forlade projektet.

Collet-Serra overtager i stedet instruktørstolen på Disneys actionfilm "Jungle Cruise" med bl.a. Dwayne Johnson, og spanieren foretrak angiveligt Disneys projekt, fordi han gerne vil prøve at kickstarte en splinterny franchise.

Warner Bros. skal altså hurtigt ud og finde en afløser, for "Suicide Squad 2" skal gerne lande i biograferne allerede i 2019.

Tidligere er Mel Gibson blevet omtalt som en mulighed, og hvem ved? Måske vil Warner Bros. og DC endnu en gang give "Braveheart"-instruktøren et kald.

Kommentarer

DC igen i problemer: "Suicide Squad 2" mister sin instruktør

  • 0

    Syntes ikke det er det værste, der kunne ske. Jeg havde meget lidt tiltro til at Jaume Collet-Serra på nogen måde, ville kunne løfte Suicide Squad 2, til det der er behov for, for at få den væk fra stanken af den første.

    LukeStarkiller 2-08-17 12:07

  • ★★★★★1

    Lidt sjovt med de DC-film, hvordan den store udfordring for flere af dem nu bliver at redde forgængerne. Eller rettere, forsøge at få noget godt ud af hvad flere dårlige film har etableret. 

    Lars! 2-08-17 12:34

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen