De første billeder fra "Jackass Forever" gør næsten ondt at se på!

De aldrende vovehalse sætter endnu en gang liv og lemmer på spil.

Man skulle næsten tro, at de var ved at være for gamle til den slags, men drengene - nu mændene - fra "Jackass" bliver åbenbart aldrig for gamle til at opføre sig som åndsboller.

I hvert fald er endnu en "Jackass"-film på vej, og mens vi venter på, at en trailer lander i næste uge, har vi fået de første officielle billeder fra filmen, som kan ses nederst i artiklen. 

Filmen har fået titlen "Jackass Forever", og med en premieredato i oktober 2021 er det altså mere end 10 år efter, at den sidste "Jackass"-film fik premiere. Johnny Knoxville har også allerede bebudet, at "Jackass Forever" bliver den sidste omgang for hans vedkommende.

Se også: Hollywoods seje stuntkvinder hyldes i actionfyldt "Stuntwomen"-trailer

I klassisk "Jackass"-regi bliver der atter lagt op til stunts, der involverer afføring, kropsåbninger og masser af smerte. Så er spørgsmålet bare, om fjol, fare og fæces stadig har et publikum, eller om tiden er ved at løbe fra vovehalsene. 

Det meste af det oprindelige hold er tilbage og får denne gang følgeskab af navne som Post Malone og Shaquille O'Neal. Til gengæld blev Bam Margera fyret fra produktionen efter problemer med både misbrug og temperament.

"Jackass Forever" får efter planen premiere til oktober. 

Kommentarer

De første billeder fra "Jackass Forever" gør næsten ondt at se på!

 • ★★★★★★0

  Jeg har aldrig rigtigt set det, så jeg forstår sikkert ikke konceptet. Men har altid fundet det virker idiotisk (men det skal det jo nok også være?). Husker dog det var et kæmpefænomen for en del år siden, hvor særligt de socialt belastede knægte jeg arbejdede med, vitterligt ikke kunne styre det.

  T. Nielsen13-07-21 12:36

 • ★★★★1

  Kan anbefale det her interview artikel, hvor Johnny Knoxville reflektere over tingene.

  www.gq.com/story/johnny-knoxvilles-last-rodeo

  Elwood13-07-21 13:40

 • 2

  AssJack mæ æ mobiltelefon vil jeg hellere se en fortsættelse på. 

  Square Times13-07-21 21:01

 • ★★★0

  AssJack mæ æ mobiltelefon vil jeg hellere se en fortsættelse på. 

  Mnjah! Så hellere Henrik Solgård; omkring vanvidsbilisme! 

  Gasivodo17-07-21 23:59

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen