"End of Watch"-tv-serie på vej

I den oprindelige film fra 2012 fulgte vi to unge politibetjente i Los Angeles, og holdet bag filmen laver også tv-serien.

Variety rapporterer, at den amerikanske tv-branche er klar på at kaste sig hovedkuls ud i et fuldkommen enestående og ualmindeligt opfindsomt projekt: en hårdkogt serie om politi og røvere i Los Angeles.

Spøg til side, så er det i dette tilfælde nogle enormt garvede folk, der laver den nye politiserie baseret på en allerede enormt succesfuld film om selvsamme emne: "End of Watch".

Læs også: Tv-serie baseret på "Hell or High Water" er på vej

I den oprindelige spillefilm fra 2012 spillede Jake Gyllenhall ("Life") og Michael Peña ("Ant-Man and the Wasp") to unge politibetjente i L.A., som også er perlevenner i privaten, og som kæmper bravt mod storbyens kriminelle slyngler.

"End of Watch" fik generelt flotte anmeldelser og indtjente godt 55 mio. dollars på verdensplan – den havde vel at mærke blot kostet 7 mio. dollars at producere.

Derfor er det intet under, at en tv-serie med samme titel og præmis nu er på tegnebrættet. Og filmens manuskriptforfatter/instruktør, David Ayer, som også skrev politidramaet "Training Day", arbejder også på tv-serien.

"End of Watch"-serien produceres af Fox Entertainment, så det er ikke utænkeligt, at den udgives på Disney+ herhjemme – premieredatoen er dog stadig ukendt.

Kommentarer

"End of Watch"-tv-serie på vej

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen