Første reaktioner på "The Predator" lander - og de lover godt

Shane Blacks "The Predator" havde verdenspremiere på Toronto International Film Festival i går, og reaktionerne har generelt været positive.

Variety skriver, at selvom der er masser af blodudgydelser, vinker filmen farvel til de sidste elementer af horror. Magasinet beskriver filmen som en mellemting mellem "Indiana Jones", "Jurassic Park" og en kung-fu-film – ikke længere uhyggelig, men eksplosiv.

The Hollywood Reporter mener, at manuskriptforfatter/instruktør Shane Black – der selv medvirkede i den første "Predator" som en bebrillet soldat – med sin film har bevæget sig ganske langt væk fra den første – men også har gjort franchisen mere underholdende.

Ifølge RogerEbert.com er "The Predator" en underholdende, brutal kampmaskine, der ikke spilder tid med at komme i gang – ligesom filmens figurer. Sitet beskriver filmen som både en hyldest til originalen og noget nyt og frisk.

Du kan selv få syn for sagen, når "The Predator" indtager de danske biografer på torsdag 13. september.

Moovy TV har som eneste danske medie været til presse-junket i Madrid for at snakke med folkene bag "The Predator", herunder Shane Black, Boyd Holbrook og Olivia Munn. Se hele interviewet her på sitet i næste uge!

Kommentarer

Første reaktioner på "The Predator" lander - og de lover godt

  • ★★★★0

    Det eneste det måske lover er, at den ikke bliver SÅ forfærdelig som trailers fik den fremstillet. Så vi kan måske afskrive 1-2/10. Juhu. Nu glæder jeg mig :)

    Babo 7-09-18 20:22

  • ★★★★★1

    Ved ikke om jeg stoler på en anmelder, som døde flere år, før han så filmen. (Roger Ebert) 

    Lars! 7-09-18 22:38

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen