Haley Joel Osment er frisk på "Den sjette sans 2"

Osment blev Oscar-nomineret som 11-årig for sin præstation som drengen, der kan se de døde.

Det er godt 20 år siden, at filmmageren M. Night Shyamalan fik sit helt store gennembrud med den kritikerroste gyser "Den sjette sans". I filmen spillede Bruce Willis en børnepsykolog, som forsøger at hjælpe en traumatiseret dreng (Haley Joel Osment), der hjemsøges af spøgelser.

Selvom filmen ikke just lagde op til en fortsættelse, så har mange fans sikkert krydset fingre for en toer, siden Shyamalan omsider lavede en fortsættelse til "Unbreakable" i form af sidste års "Glass".

Og mens Shyamalan p.t. har travlt med arbejdet på sin næste, gådefulde film, "Old", så har den nu 32-årige Haley Joel Osment afsløret i et interview med comicbook.com, at han er klar på at lave en toer til "Den sjette sans".

Se også: Ny gådefuld plakat til M. Night Shyamalans næste film

Osment udtaler: "Jeg tvivler på, at [Shyamalan] er klar på at lave endnu en 'crossover-film', men hvis Night ringer... det er hans univers, og jeg er helt klart frisk på at dykke ned i det med ham igen."

Skuespilleren, som for nylig kunne opleves i Amazon-serien "The Boys", fortæller desuden, at han deltog i en særlig jubilæumsvisning af filmen sidste år i forbindelse med filmens 20-års fødselsdag.

"Det er vildt, at det allerede er så mange år siden," udtaler Osment, og vi har det på helt samme måde.

Kommentarer

Haley Joel Osment er frisk på "Den sjette sans 2"

 • ★★★★★★1

  M. Night Shyamalan er jo begyndt at kombinere sine film, som han gjorde med Unbreakable, Split og Glass.

  Nu kan han så passende koble Den 6 sans sammen med The Happening - så kan det være Haley Joel Osment kan gennemskue hvad meningen med The Happening er :-)

  Wayne19-10-20 07:22

 • ★★★1

  ..tror da lige, at der er en der skal have en tur i håndvasken med hjælp fra Billy Butcher...

  Gasivodo19-10-20 09:45

 • ★★★0

  Og jeg er klar på en omgang i kanen med Ana de Armas.

  Essal19-10-20 09:46

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen