Hellboy vender tilbage - med "Stranger Things"-stjerne i hovedrollen

Det skabte skuffelse blandt Hellboy-fans, da Guillermo del Toro slog fast, at en "Hellboy 3" var definitivt lagt i graven. Angiveligt strandende projektet, fordi filmselskabet ikke var klar til at imødekomme del Toros budget til en 3'er, eftersom de to første film ikke var de vilde succeser omsætningsmæssigt.

Men nu er der godt nyt om den knaldrøde, heroiske dæmon.

Hellboy-tegneseriens skaber, Mike Mignola, har nemlig afsløret på Facebook, at figuren vender tilbage i en reboot, der bliver instrueret af Neil Marshall ("The Descent", "Centurion", "Game of Thrones").

Det bliver David Harbour – kendt som sheriffen i "Stranger Things" – der overtager hovedrollen som Hellboy fra Ron Perlman, der spillede rollen i den første film fra 2004 og i fortsættelsen "Hellboy II: The Golden Army" fra 2008.

Kommentarer

Hellboy vender tilbage - med "Stranger Things"-stjerne i hovedrollen

 • ★★★★1

  Nope. Alle advarselssignaler lyser!

  Bruce 9-05-17 16:49

 • ★★★★0

  Neil Marshall er ikke en skidt instruktør, så der er da håb! Det er dog lang tid siden, at han har lavet noget fantastisk, men The Descent og Dog Soldiers er da pissefede! De to afsnit han har instrueret af Game Of Thrones hører også til blandt seriens bedste. Men pisseærgerligt at Del Toro og Perlman ikke fortsatte alligevel.

  David Lund 9-05-17 20:19

 • ★★★★0

  Satans, giv os heller' en treer med del Toro og Perlman! >:(

  Bruno 9-05-17 20:28

 • ★★0

  Hvis de bare havde lavet en Hellboy 3, selv hvis de havde lavet den som tegnefilm/animation, havde jeg nok ikke så meget imod det her remake.

  MOVIE1000 9-05-17 21:02

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen