"House of Cards" vender tilbage til marts

Fans af tv-serien "House of Cards" kan godt begynde at glæde sig til marts, for der vender 4. sæson af den populære Netflix-serie tilbage.

I serien ses Kevin Spacey og Robin Wright atter som ægteparret Frank og Claire Underwood, der fortsætter deres kamp for nå og blive på magtens tinder.

I forbindelse med den republikanske præsidentdebat natten til i går kunne Netflix præsentere en kampagnevideo, hvor Frank Underwood annoncerer, at han stiller op som præsident med hasgtagget #FU2016. Se videoen herunder.

Kommentarer

"House of Cards" vender tilbage til marts

 • ★★★★0

  På trods af en veloplagt Lars Mikkelsen som russisk præsident, så var 3. sæson efter min mening ikke noget at råbe hurra for. Så jeg er ikke stærkt motiveret for at se videre.

  Riqon16-12-15 14:58

 • 0

  Rimelig enig, Riqon.

  Jeg er dog ikke i tvivl om, at jeg vil se, hvad sæson 4 har at byde på. Men sæson 3 havde altså nogle mangler i forhold til de to første.

  Nagash17-12-15 20:12

 • ★★0

  Problemet med sæson 3 var, for mit vedkommende, at hele denne her næsten umulige kamp for at komme højere op i systemet, som var så spændende at følge i de to første sæsoner, var fraværende.

  Samtidigt flyttes hovedfokus mere end én gang i sæsonen, og derfor kom de 13 afsnit til at føles så underligt... Disconnected, på en eller anden måde, som om de ikke var en del af en større enhed.

  Jeg synes, at de sidste par afsnit i sæsonen var stærke, men hold op, hvor tog det mig lang tid overhovedet at komme til dem :D

  HonoDelLoce18-12-15 08:42

 • ★★0

  Enig, især skuffende efter en fremragende afslutning på sæson 2 som virkelig fik mine forventninger op og de muligheder de havde med Frank Underwood som en af jordens magtfulde mænd, valgte de istedet at fokusere alt for meget på småting og private sager, ikke at det var skidt, det fyldte bare for meget iforhold til hvad jeg havde håber at se. Sæson 3 virkede som et pusterum efter en hård omgang sæson for Underwood. Men mon ikke vi virkelig får noget svineri af en valgkamp i sæson 4.

  MOVIE100018-12-15 09:21

 • ★★0

  Jeg er i øvrigt spændt på, om sæson 4 bliver den sidste.. Hele teorien på nettet omkring 4 sæsoner af 13 afsnit passer med et sæt kort med 4 kulører med hver 13 kort kan jeg meget godt lide (selvom intet i serien indtil videre har gjort noget for den analogi).

  Men mon ikke Netflix forsøger at fortsætte, så længe der er seere nok :)

  HonoDelLoce18-12-15 09:37

 • 0

  Så længe de køre med det "situationer" vi kæmper med i daglig dagen, så kan den jo sådan set fortsætte i mange år endnu, men ja der skal da være seere nok. 

  Geekalot18-12-15 09:46

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen