Jared Leto skal spille Andy Warhol

Selvom han er sprunget ombord i en franchise med hans rolle som Jokeren i "Suicide Squad", er den Oscar-vindende skuespiller Jared Leto stadig interesseret i karaktercentrerede dramaprojekter. Han har netop skrevet under på at spille den berømte pop art-kunstner Andy Warhol i en ny bio-pic med titlen "Warhol".

"Boardwalk Empire" og "Vinyl"-skaberen Terrence Winter, som også skrev "The Wolf of Wall Street", er sat til at skrive manuskriptet, der vil bruge Victor Bockris' 1989-bog "Warhol: The Biography" som sit udgangspunkt.

Andy Warhol begyndte at udstille sit arbejde i løbet af 1950'erne, og han er bedst kendt for sine malerier af signifikante amerikanske genstande og berømtheder som f.eks. dollarsedler, Coca-Cola-flasker, Marilyn Monroe og Elvis Presley. Warhol var også ham, der opfandt udtrykket "15 minutes of fame", og han skabte det populære studie The Factory i New York. Han var også åbent homoseksuel og døde i 1987.

Denne rolle synes skræddersyet til Leto, der vandt en Oscar for rollen som døende transseksuel i 2013-filmen "Dallas Buyers Club" og netop har portrætteret Batmans vanvittige skurk Jokeren i sommerens "Suicide Squad". Skuespilleren er i øjeblikket ved at filme "Blade Runner 2", der bliver instrueret af Denis Villeneuve.

Kommentarer

Jared Leto skal spille Andy Warhol

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen