Moovy TV: Bag om billederne i horror-hittet "Five Nights at Freddy's" – med cheffotografen Lyn Moncrief

Vi har talt med manden bag billedsiden i årets store gyser-sensation.

Oven på vores lille uddrag sidste uge bringer vi nu vores komplette interview med den prisbelønnede filmfotograf Lyn Moncrief ("Vengeance", "The Passenger"), som står bag billederne i den biografaktuelle "Five Nights at Freddy's".

Her på Moovy slyngede vi 4 stjerner efter filmen, som allerede er blevet et verdensomspændende megahit, og det kommer ikke som den store overraskelse, eftersom den er baseret på en af spilverdenens mest populære franchises.

Og ligesom "Five Nights at Freddy's"-spillene handler filmen om en sikkerhedsvagt på en gammel, faldefærdig restaurant, som tørner sammen med stedets store (og tilsyneladende levende) robotter.

Se også: Smag på en morderisk cupcake i ny trailer til "Five Nights at Freddy’s"

Og Moncrief lavede et kæmpe researcharbejde, før filmholdet tog hul på optagelserne – han spillede flere af spillene, læste bøger og købte sågar en stribe actionfigurer.

Moncriefs forberedelser kan du høre ham tale meget mere om i vores interview herunder, hvor han også diskuterer sine inspirationskilder – fra "Jurassic Park" over "Poltergeist" til "The Thing" – og samarbejdet med The Jim Henson Company, som byggede filmens imponerende kæmpedukker.

"Five Nights at Freddy's" kan ses netop nu i alskens danske biografer – herunder i FORMAT Biograf, som viser filmen i knivskarp 4K. Book billetter her.

Kommentarer

Bag om billederne i horror-hittet "Five Nights at Freddy's" – med cheffotografen Lyn Moncrief

  • ★★★★★★1

    Vildt så meget research og inspiration der står bag filmen og herligt hans datter var med til det.

    Wayne 1-11-23 15:22

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen