"Jurassic World: Dominion" udskydes til 2022 – men får første plakat

Livet finder en vej... men det kommer til at tage ekstra lang tid, før dinosaurerne igen slippes løs i biograferne.

Universal Pictures har udskudt tredje kapitel i "Jurassic World"-franchisen med et helt år. Dinosaurerne i "Jurassic World: Dominion" skulle oprindeligt have domineret biograferne i juni næste år, men nu hedder premieredatoen i stedet 10. juni 2022.

Dermed føjer dino-eventyret sig til den efterhånden endeløse række af blockbusters, der som følge af pandemien udskyder premieren.

Til at forsøde den ekstra lange ventetid har vi fået filmens første officielle plakat, der kan ses i fuld størrelse herunder, og som virker særdeles bekendt.

Læs også: Holdet bag "Jurassic World: Dominion" har brugt knap 20 mio. kroner på corona-tests

Som det fremgår, vender den ikoniske trio fra Steven Spielbergs originale "Jurassic Park" tilbage. Sam Neill, Laura Dern og Jeff Goldblum er nemlig alle om bord på projektet i rollerne som hhv. Alan Grant, Ellie Sattler og Ian Malcolm. De får selskab af Chris Pratt og Bryce Dallas Howard, som gentager deres respektive roller fra de to første "Jurassic World"-film.

Bag kameraet finder vi Colin Trevorrow, der også instruerede "Jurassic World" tilbage i 2015, og han beskriver filmen som "Jurassic Park 6".

"Jurassic World: Dominion" fortsætter, hvor "Jurassic World: Fallen Kingdom" slap. Her bor de overlevende dinosaurer blandt menneskene på fastlandet efter Isla Nublars spektakulære undergang. Sidste års live-action-kortfilm, "Battle at Big Rock", gav os en forsmag på det kaos, som venter...

Kommentarer

"Jurassic World: Dominion" udskydes til 2022 – men får første plakat

  • 1

    Så bliver det ikke lige foreløbigt, de får lavet rav i den ...  

    Ronni Pedersen 8-10-20 19:10

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen