Kevin Hart dropper Oscar-showet efter kontroversielle tweets

Endnu en celebrity må se sig fældet af en række gamle tweets.

Blot to dage efter det blev annonceret, at komikeren og skuespilleren Kevin Hart skulle stå bag næste års Oscar-show, meddeler Hart nu, at han trækker sig.

Beslutningen kommer efter kritik af en række gamle tweets, der af flere er blevet opfattet som homofobiske. Ifølge nyhedsbureauet AP skulle han i 2010 havde skrevet: "Hvis jeg kan forhindre, at min søn bliver homoseksuel, så vil jeg gøre det."

Et andet tweet fra 2011, som han ifølge BuzzFeed først slettede i denne uge, lød: "Hvis min søn kommer hjem og forsøger at lege med min datters dukkehus, vil jeg smadre det ind i hovedet på ham og sige 'stop, det er for homoseksuelle'."

Se også: Dansk LGBTQ-filmfestival boykotter film uden transkønnede

Ifølge Kevin Hart har han tidligere undskyldt for tweetsene, men i et nyt tweet skriver han nu, at han undskylder overfor LGBTQ-community'et for sine tidligere, ufølsomme ytringer.

Det er ikke første gang, at en celebrity er kommet på glat is pga. gamle tweets. I sommers blev "Guardians of the Galaxy"-instruktøren James Gunn fyret af Disney, efter en række tweets blev gravet frem, hvor Gunn år forinden havde joket om pædofili, voldtægt og transseksuelle.

Kommentarer

Kevin Hart dropper Oscar-showet efter kontroversielle tweets

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen