"Kill Bill"-skuespiller vil have en 3´er - med Zendaya i hovedrollen

Vivica A. Fox spillede lejemorderen Vernita Green, som blev slået ihjel af The Bride i "Kill Bill: Vol. 1", og Fox vil have have Zendaya til at spille Greens datter i en 3´er.

"Kill Bill: Vol. 3" har længe har floreret på rygtebørsen, siden Quentin Tarantino afrundede "Kill Bill"-filmsagaen med "Kill Bill: Vol. 2" tilbage i 2004.

Filmene følger Uma Thurmans hævngerrige eks-lejemorder, The Bride, som vågner op fra et fire år langt koma og går i clinch med de snigmordere, der forsøgte at dræbe hende.

En af de snigmordere er Vernita Green, som blev spillet af Vivica A. Fox ("Independence Day"), og i et nyt interview med NME gennemgår Fox sin idé til en potentiel "Kill Bill: Vol. 3":

"Jeg har ikke hørt noget officielt [om en 3'er], men jeg håbede på, at Tarantino bare ventede på, at skuespilleren, som spillede min datter, blev lidt mere voksen. Men de bør hyre Zendaya til rollen! Hvor fedt ville det ikke være?"

Læs også: Universal overvejede at udgive "The Hateful Eight" direkte på iPhones – indtil Tarantino stormede ud af møde

Zendaya, hvis fulde navn er Zendaya Maree Stoermer Coleman, er nok bedst kendt for rollen som MJ i Marvels seneste "Spider-Man"-film, og hun dukker også snart op i Denis Villeneuves storstilede sci-fi-film "Dune". Og Fox er overbevist om, at hvis Zendaya er klar på at medvirke i "Kill Bill: Vol. 3", så får projektet endelig luft under vingerne:

"Det ville helt sikkert sikre projektet grønt lys. Fordi både Zendaya og Uma er meget høje, og det ville bare sparke røv, og jeg elsker hende."

Fox bliver også spurgt ind til et potentielt remake af "Kill Bill", nu hvor den første film snart har 20-års fødselsdag, og hun insisterer på, at både hende og Uma Thurman i så fald bør gentage deres roller fra de oprindelige film.

Tarantino har dog længe insisteret på, at hans næste og tiende filmprojekt også bliver hans sidste, så det er usandsynligt, at han har lyst til at runde instruktørkarrieren af med en fortsættelse.

Kommentarer

"Kill Bill"-skuespiller vil have en 3´er - med Zendaya i hovedrollen

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen