Quentin Tarantino talte uafbrudt i 20 minutter om sine idéer til ny "Star Trek"-film under manuskriptmøde

Vi ville gerne have siddet i dét lokale!

Lige nu florerer der en masse snak om den næste "Star Trek"-film på rygtebørsen. Får vi mon en direkte fortsættelse til 2016's "Star Trek Beyond"? Eller får vi i stedet et reboot med en stribe splinternye karakterer og skuespillere i centrum?

Vi ved det endnu ikke med sikkerhed. Men til gengæld er det ekstremt usandsynligt, at vi nogensinde får Quentin Tarantinos "Star Trek"-film, som vi først skrev om her på Moovy tilbage i 2017.

Den hæderkronede filmmager har altid været en passioneret trekkie, og han citerede sågar en af sine yndlingsfilm, "Star Trek II: The Wrath of Khan", i "Kill Bill Vol. 1". Og for seks år siden præsenterede Tarantino sine idéer til en "Star Trek"-film for bl.a. franchisens chefansvarlige filmproducer, J.J. Abrams.

Dernæst hyrede Abrams og Tarantino "The Revenant"-manuskriptforfatteren Mark L. Smith til at omdanne Tarantinos idéer til et fuldbyrdet manuskript, og d'herrer mødtes flere gange efterfølgende for at følge op på projektets udvikling – og indimellem dukkede Abrams og andre manuskriptforfattere op. En af de sidstnævnte var Lindsey Anderson Beer, som netop har instrueret gyserfilmen "Pet Sematary: Bloodlines".

Og i et nyt, dybdeborende interview med The Hollywood Reporter fortæller Beer mere om, hvad der foregik under de spændende kreative samtaler.

Læs også: Quentin Tarantino har færdiggjort manuskriptet til sin 10. og sidste film som instruktør

"Jeg blev inviteret ind i lokaler for at hjælpe andre manuskriptforfattere med at knække nøden, inklusive på 'Star Trek', og det var Tarantinos lokale. Det var det sjoveste arbejdslokale, jeg nogensinde har været i," fortæller Beer.

"Da jeg ankom, spurgte han først: 'Hvad er jeres idéer til en film?', og jeg svarede først. Han lyttede tålmodigt til os og nikkede med hovedet, og så tog han sin notesbog frem og talte uafbrudt i 20 minutter, hvor han præsenterede replikker og idéer, han allerede havde skrevet.

"Historien var ikke helt på plads. Det var en masse tilfældige tanker, men han var passioneret og vidunderlig. Og jeg grinede og tænkte: 'Hvorfor var dét ikke vores udgangspunkt?'"

Mark L. Smiths manuskript – baseret på Tarantinos idéer – blev betegnet af Tarantino selv i 2019 som "'Pulp Fiction' i det ydre rum," og ifølge Smith selv var der tale om en historie om Kirk, Spock og Co., som støder på intergalaktiske gangstere.

Tarantino har selv sagt for et par år siden, at han stadig håber, at hans "Star Trek"-projekt realiseres, men at han kun er med om bord som manuskriptforfatter og producer. I 2016 mødte Moovy TV holdet bag den stadig seneste "Star Trek"-film, "Star Trek Beyond":

Kommentarer

Quentin Tarantino talte uafbrudt i 20 minutter om sine idéer til ny "Star Trek"-film under manuskriptmøde

  • ★★★★★★1

    Fanden til teaser - det kunne ellers være fantastisk..

    Wayne 9-10-23 08:49

  • 1

    Det ville være fantastisk med en Tarantino Trek film. Action er blevet et centralt element i de nye film og ikke et ondt ord om det. Det var nok hvad der skulle til for at kick-starte det hele igen.

    Men en Trek/Tarantino film gad jeg filme godt at se.... så kan jeg godt leve med at bliver med Kirk & Co.

    Dominar Rygel XVI 9-10-23 09:13

  • ★★★★★1

    #savethetarantinostartrekverse!

    Elwood 9-10-23 09:23

  • 0

    Jeg forestiller mig allerede de dybe samtaler mellem Spock og Kirk.

    ccbj 9-10-23 20:23

  • ★★★0

    Jeg forestiller mig allerede de dybe samtaler mellem Spock og Kirk.

    Kirk der sidder og læser i sin lille bog over hvem han har bollet?

    NSF 9-10-23 20:27

  • 0

    Kirk der sidder og læser i sin lille bog over hvem han har bollet?

    I'm not going to dignify that with an answer. But going to anway.

    www.youtube.com/watch

    ccbj10-10-23 15:07

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen