Kontroversiel scene fra "Bird Box" bliver ikke fjernet

Det er samtidig kommet frem, at optagelsen tilmed også er brugt i en anden Netflix-titel.

Netflix har erkendt, at en optagelse ikke skulle have fundet vej ind i Susanne Biers "Bird Box", men har ingen planer om at fjerne den fra filmen.

Den omtalte optagelse ses i starten af filmen, hvor Sarah Paulson og Sandra Bullocks karakterer ser tv, der viser det uforklarlige kaos i Europa. En af sekvenserne viser en eksplosion, og det er nu kommet frem, at optagelsen stammer fra en virkelig ulykke. Den tragiske hændelse fandt sted i 2013 i Quebec i Canada, hvor et tog med olie kørte af sporet og eksploderede. 47 personer mistede livet.

Netflix fortæller til The Hollywood Reporter, at de erkender fejlen og vil undersøge, hvordan man kan undgå noget lignende i fremtiden. En talsmand for Netflix siger dog, at "vi beholder klippet i filmen."

Det er samtidig kommet frem, at optagelsen tilmed også er brugt i en anden Netflix-titel, nemlig i 3. sæson af "Travelers" i sidste måned.

Ifølge Netflix har de licenseret optagelsen fra stock-billedleverandøren Pond 5. Pond 5 siger dog, at optagelsen er "taget ud af kontekst", og at de er meget kede af det.

Det er ikke første gang, at "Bird Box" er kommet i mediernes søgelys på grund af uheldige omstændigheder. Læs mere om det her.

Kommentarer

Kontroversiel scene fra "Bird Box" bliver ikke fjernet

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen