Leia har en relativt stor rolle i "Star Wars: Episode IX"

"Der er mange minutters optagelser med hende," fastslår afdøde Carrie Fishers bror.

Tilbage i juli sidste år afslørede Lucasfilm, at Leia ville optræde i J.J. Abrams' "Star Wars: Episode IX", selvom Carrie Fisher, der spillede rollen i fem "Star Wars"-film, døde i december 2016.

Se også: "Star Wars: Episode IX" foregår et år efter "The Last Jedi"

Der havde ellers været snak om, at man af respekt for Fisher derfor ville droppe at have Leia med i efterfølgende "Star Wars"-film og således hverken ville hyre en ny skuespiller til rollen eller gøre brug af en computergenereret Leia som i "Rogue One: A Star Wars Story".

Men Abrams annoncerede i juli, at "vi kunne ikke på tilfredsstillende vis afslutte Skywalker-sagaen uden hende", og filmen ville gøre brug af ubrugte optagelser  fra "Star Wars: The Force Awakens" med Carrie Fisher.

Og Fishers bror, Todd Fisher, har netop afsløret, at der altså ikke bare bliver tale om en bitte cameo:

"Der er adskillige minutters optagelser. Det er ikke bare nogle fraklip. Det er ubrugt, nyt indhold, der kan strikkes ind i fortællingen. Det kommer til at se ud, som om det altid var meningen, [at dette materiale skulle bruges]. Som om det var blevet skudt i går. Vi må ikke tale nærmere om detaljerne, men vi er henrykte."

"Star Wars: Episode IX", som altså endnu ikke har fået en officiel titel, får biografpremiere herhjemme den 19. december.

Kommentarer

Leia har en relativt stor rolle i "Star Wars: Episode IX"

 • ★★1

  Virkelig god nyhed hvis Todds ord står til troende. Er dog stadig selv en smule skeptisk om hvorvidt det kan virke overbevisende, men krydser fingre. Antager, at hun ikke indgår i en form for dialog. Hvilket også virker pudsigt. Hvad ved jeg. Bliver alt andet lige spændende om Abrams kan rette op på den skuffende rodebutik fra “The Last Jedi”...

  Thomas Fenger 5-01-19 17:40

 • ★★★★1

  Det fungerede faktisk udmærket i "Fast & Furious 7", hvor der var en scene, der var blevet indspillet til "Fast Five", som fungerede HELT perfekt inden for den nye films historie, og derudover havde man også "fritskrabet" Walker fra nogle optagelser og ind i en ny scene, som også fungerede fint (dialogscenen på flyet med Vin Diesel). Det var så ret distraherende for mig, når der blev brugt statist med tydeligt CGI-enhanced ansigt, og når man tydeligvis brugte MANGE kræfter på ikke at vise Walkers ansigt tydeligt (eller bade det i skygger), så jeg håber ikke, vi ender ude i sådan noget i "Episode IX".

  Derudover må jeg dog tilstå, at jeg sjældent har været så apatisk over for en ny "Star Wars"-film... Jeg kunne endda ret godt lide "The Last Jedi", men slutningen efterlod mig med ingen åbne spørgsmål, som jeg var interesseret i at få besvaret.

  The Insider 5-01-19 19:25

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen