"Mandy"-instruktørs næste projekt bliver sci-fi/fantasy-filmen "Nekrokosm"

Instruktør Panos Cosmatos og selskabet A24 rejser ud i himmelrummet.

Du kan roligt begynde at iføre dig den psykedeliske rumdragt. Instruktøren Panos Cosmatos, der stod bag "Mandy", har kastet sig over sit næste projekt.

Filmen, der har fået titlen "Nekrokosm", vil udspille sig i en fjern og fremmed galakse, og plottet beskrives som et fantasmagorisk fantasy-mareridt(!), hvor vi følger to elskende, der havner midt i en ondsindet invasion.

Læs også: Det er officielt: Nicolas Cage er den mest hårdtarbejdende skuespiller i Hollywood!

Selvom Cosmatos – der er søn af instruktør George P. Cosmatos ("Rambo: First Blood Part II", "Tombstone") – kun har to film under sit instruktørbælte, er der stadig grund til begejstring.

Med sin debutfilm "Beyond the Black Rainbow" og med Nicolas Cage-syretrippet "Mandy", har Cosmatos bevist, at at han kan skabe stemninger, billeder og historier som få andre. Så der er sikkert lagt i kakkelovnen til endnu et visuelt sansebombardement.

Filmen skal laves i samarbejde med selskabet A24, der med film som "Midsommar", "Uncut Gems" og "Hereditary" har gjort sig bemærket som leveringsdygtig i moderne art-house og genrefilm af høj kaliber.

"Nekrokosm" har endnu ingen premieredato, men med Cosmatos' sans for visuelle fortællinger og A24's succesfulde bagkatalog kan vi nok godt forvente en helt unik filmoplevelse.

Kommentarer

"Mandy"-instruktørs næste projekt bliver sci-fi/fantasy-filmen "Nekrokosm"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen