Margot Robbie på tale som dronning Elizabeth i "Mary Queen of Scots"

Vi har før set Margot Robbie give den som femme fatale i Martin Scorseses "The Wolf of Wall Street" og som Harley Quinn i "Suicide Squad". Nu skal den smukke skuespillerinde imidlertid prøve kræfter med en anden type rolle, når hun efter alt at dømme skal portrættere dronning Elizabeth 1. af England i "Mary Queen of Scots". 

Robbie forhandler med Focus Features og Working Title om rollen som engelsk monark, hvor hun skal spille overfor blandt andre Saoirse Ronan ("The Lovely Bones"), der skal portrættere Mary Stuart.

Filmen er baseret på den sande historie om Skotlands dronning Mary Stuarts forsøg på at styrte sin egen kusine, Dronning Elizabeth 1., fra Englands trone, hvilket i sidste ende førte til Mary Stuarts fængsling og senere død i 1587 på ordre af Elizabeth.

26-årige Margot Robbie medvirker desuden i den kommende biopic "Goodbye Christopher Robin", hvor hun spiller hustruen til manden bag Peter Plys-fortællingerne, A. A. Milne.

Hun portrætterer desuden den berygtede skøjteløber Tonya Harding i "I, Tonya", der kommer i 2018. Hun er også med i det kommende lejemorder-drama "Terminal", og endelig skal den talentfulde skuespillerinde give den som Lady Marion i den annoncerede "Marian", der er baseret på legenden om Robin Hood.

Kommentarer

Margot Robbie på tale som dronning Elizabeth i "Mary Queen of Scots"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen