Marvel-chefen Kevin Feige bekræfter selv: Min "Star Wars"-film er droppet

Endnu et storstilet "Star Wars"-projekt er blevet skrottet.

Det er efterhånden over fire år siden, at Lucasfilm annoncerede planerne om en ny "Star Wars"-film med Marvel-bossen Kevin Feige i spidsen. 

I 2021 kom det frem, at "Loki"-skaberen Michael Waldron var hyret til at forfatte filmens manuskript, men siden dengang har der været stille om projektet.

Rygter om, at filmen formentlig er blevet droppet, har længe cirkuleret på nettet, og nu har Kevin Feige så selv bekræftet, at hans planlagte "Star Wars"-film som forventet er blevet lagt på is. Det fortæller filmmageren til Entertainment Tonight

Læs også: Guillermo del Toro var tæt på at instruere "Star Wars"-film om Jabba the Hutt

Dermed er endnu et storstilet "Star Wars"-projekt blevet aflyst. Det er nemlig ikke første gang, at stort anlagte "Star Wars"-film er blevet skrottet helt og aldeles. Som tidligere rapporteret har store kanoner som David Benioff og D.B. Weiss ("Game of Thrones") og Patty Jenkins ("Wonder Woman", "Wonder Woman 1984") været nødt til at opgive deres respektive "Star Wars"-eventyr.

I øjeblikket skal vi således ikke forvente at opleve den første "Star Wars"-film siden "Star Wars: The Rise of Skywalker" før tidligst i 2025. 

Lucasfilm har (indtil videre) hele tre sci-fi-eventyr fra den fjerne galakse i støbeskeen: James Mangold ("Indiana Jones and the Dial of Destiny") har en film på vej, der foregår 25.000 år før den oprindelige "Star Wars"-trilogi og beretter om de allerførste jedi-riddere.

Dave Filonis annoncerede "Star Wars"-projekt bliver en filmisk fortsættelse til serierne "Skeleton Crew", "Ahsoka" og "The Mandalorian", mens Sharmeen Obaid-Chinoy skal lave en film, som foregår omtrent 15 år efter "Star Wars: The Rise of Skywalker", hvor Rey (Daisy Ridley) forsøger at genopbygge jedi-ordenen, men selvfølgelig tørner sammen med alskens skumle kræfter.

Tiden må vise, om de tre film i sidste ende havner på biograflærredet, eller om de må lide samme skæbne som Kevin Feiges nu skrinlagte "Star Wars"-film. 

Kommentarer

Marvel-chefen Kevin Feige bekræfter selv: Min "Star Wars"-film er droppet

  • ★★★★★★1

    Godt det samme, Kevin har vist brug for fornyet fokus på MCU, og Star Wars er i de bedste hænder hos Dave Filoni.

    Wayne11-11-23 09:27

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen